Правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти“ ще довърши своя мандат

...
Правителството на ГЕРБ и Обединени патриоти“ ще довърши своя мандат
Коментари Харесай

Дариткова към БСП: Водим ви с 15-20%, наистина ли искате избори

" Правителството на ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ ще довърши своя мандат с реализация на заложените цели и в полза на българските жители “. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова.
С ответна декларация от името на групата Дариткова отговори на рецензиите на опозицията, отправени от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която се закани идната седмица депутатите от левицата да внесат следващия избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “, този път на тематика „ корупция “.
„ Ние нямаме никакви опасения, нито от следващото несъгласие на вашия президент, нито от следващия избор на съмнение. Преодоляхме към този момент четири такива. Обединените ви старания са безплодни “, контраатакува Дариткова в пленарната зала.
Според нея Корнелия Нинова употребява парламентарната естрада само за „ късия си гастрол “ в Народното събрание, употребявайки я само за „ да реши вътрешнопартийните си проблеми “.
„ От групата на ГЕРБ отхвърляме да приемем превръщането на вътрешнопартийните проблеми на Българска социалистическа партия в общонационални. Няма да позволим България да замязя на Българска социалистическа партия – с празна каса, с воюващи лобита и липса на водачество “, разгласи Даниела Дариткова.
Срещу готвения избор на съмнение от опозицията тя даде някои образци за добра работа на ръководещите, измежду които нарастването на пенсиите с 6,7% от 1 юли, диференцираното Данък добавена стойност за някои артикули и услуги, мярката 60/40 по време на COVID-кризата и други.
„ Улисани във вътрешнопартийните си битки, Българска социалистическа партия очевидно пропущат какви резултати дават социолозите сега. Водим ви с 15-20%. Наистина ли желаете в този момент да вършиме избори? Предсрочните избори въобще не са във ваша изгода. Управляващото болшинство е устойчиво “, обърна се тя към опозицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР