Правителството на четворната коалиция днес става на 100 дни! Премиерът

...
Правителството на четворната коалиция днес става на 100 дни! Премиерът
Коментари Харесай

Кои са грешките и успехите на кабинета Петков?

Правителството на четворната коалиция през днешния ден става на 100 дни! Премиерът Кирил Петков разгласи в особено изказване, че ръководещите не са удовлетворени от скоростта, с която идва смяната. И добави, че въпреки всичко тя идва " с по-малки крачки, само че в вярната посока ".

След три следващи вота, постоянното държавно управление на Кирил Петков пое ръководството на страната на 13 декември 2021 година За 100 дни управлението се изправи пред редица рецесии – следващата вълна от пандемията на COVID-19 докара до първите митинги против властта. След това високите цени на електрическата енергия доведоха до терзания. Бизнесът предизвести за банкрути, а потребителите се уплашиха от инфлацията. На интернационалната сцена избухна война и държавното управление беше изправено пред редица избори. Кабинетът " Петков " разгласи, че поддържа наказания на Европа против Москва, поддържа НАТО, поддържа и Украйна. До този миг помощта на страната ни ще е единствено филантропична, осведоми Нова. Войната докара до първите разбърквания на " Дондуков " 1 – с поста си като министър на защитата се раздели Стефан Янев. Премиерът Петков му изиска оставката, тъй като Янев отхвърли да назова дейностите на Русия " война ". Янев  отговори с намек, че може да сътвори собствен политически план.

На този декор Народното събрание постоянно работеше изключително, от време на време и непрекъснато. Успя да одобри бюджет на страната за тази година, с ангажимента, че лятото той ще претърпи промяна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР