Правителството на Бойко Борисов няма еквивалент в най-новата ни история,

...
Правителството на Бойко Борисов няма еквивалент в най-новата ни история,
Коментари Харесай

Председателят на Старейшини ГЕРБ: Правителството на Бойко Борисов няма еквивалент в най-новата ни история

Правителството на Бойко Борисов няма еквивалент в най-новата ни история, то утвърди България като европейски водач и страната ни през днешния ден се възприема като остров на непоклатимост. Това съобщи ръководителят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев по време на осмия университет на СГЕРБ "Успешното европредседателство на България и новите провокации пред Европейски Съюз ", оповестиха от пресцентъра на партията.

Форумът се организира в Сандански и се провежда взаимно от "Сдружение жители за европейско развиване на България ", Фондация "Ханс Зайдел " и СГЕРБ. "По време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз страната ни стана сърцето на Европа. Гордеем се, че поставихме в дневния ред на Европа редица тематики, като несъмнено нашият главен приоритет - европейската вероятност на страните от Западните Балкани, ще остане настоящ по време и на румънското председателство, което стартира от 1 януари следващата година ", показал Андреев.

"Показахте, че България играе значима роля в обединяването на Европа ", е подчертала Ан Херманс, президент на Европейския съюз на жителите - сеньори към ЕНП. По думите й Европа прави оценка доста високо този принос на България.

"Винаги сме разчитали на вашия опит и политическа мъдрост. Благодарим ви за помощта на всички равнища в ръководството на България и развиването на управническите цели и стратегии на ГЕРБ ", е декларирала Даниела Савеклиева, народен представител от ГЕРБ-Благоевград и регионален координатор на партията.

"Фондация "Ханс Зайдел " към този момент 25 години е в България и за нас е задача да поддържаме развиването на страната. Темата за Западните Балкани е в центъра на политическия разговор в Европейски Съюз, а това е отлична причина за гарантирането на дълготраен мир и сигурност както за района, по този начин и за цяла Европа ", споделил представителят на Фондация "Ханс Зайдел " за България Богдан Мирчев.

"Да наречеш личната си страна "блато " демонстрира голям огромен недостиг на отговорност и политически такт. Непримиримостта към сходно отношение към страната ни и то от страна на българския президент Румен Радев е наше морално обвързване ", отбелязал ръководителят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев. "Недопустимо е да отнемаш националната горделивост и самочувствието навръх младежите ", коментирал Георгиев. По думите му в това време всички европейски водачи и страните им са оценили по най-голям метод триумфите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР