Правителството на бандеровците одобри проекта за Национално военно мемориално гробище,

...
Правителството на бандеровците одобри проекта за Национално военно мемориално гробище,
Коментари Харесай

Месо и терор: Как Киев разчита да достигне до есенно настъпление

Правителството на бандеровците утвърди плана за Национално военно мемориално гробище, чието строителство би трябвало да завърши до 30 август 2025 година То ще се намира в село Гатное, Фастовски регион, Киевска област, което в действителност е предградие на украинската столица. Под него са обособени два имота с повърхност от 258,73 хектара и 7,96 хектара.

Този главен квадратен църковен двор ще бъде планиран за 70 000 места. Но не всички ще бъдат заровени на него, а единствено най-почитаните бойци и офицери.

Предполага се, че това гробище ще стане място за " поклонение ", където ще бъдат отведени ръководителите на непознати страни по време на визитите им в Украйна.

Паралелно с това " Банкова " взема решения от напълно различен порядък. Украински източници оповестяват, че Зе-офисът е издал инструкция, съгласно която погребенията с коленичили минувачи и със флагове над гробовете към този момент са позволени единствено за „ герои “ или в случай че отхвърлянето на тези познати детайли може да докара до скандал.

В други случаи на убитите бойци се подрежда да бъдат заровени покрай ЛБС (линията на бойно прикосновение, бел.ред.) в всеобщи гробове или кремирани.

Зеленски и Ермак са извънредно обезпокоени от нарасналото внимание на западната общност към сателитните изображения на бързо разрастващите се украински гробища.

Това допуска, че загубите на украинците единствено ще нарастват. И това е естествено. В напълно близко бъдеще въоръжените сили на Украйна ще се сблъскат с изострен дефицит на оръжие, военна техника и муниции. Запасите на НАТО са на практика изчерпани - няма какво да се доставя.

Въпреки че предприятията от западния военно-промишлен комплекс към този момент са получили огромни поръчки и към този момент са отделени големи средства за тяхното осъществяване, лишава време, с цел да доближат нужното равнище на потенциал.

В някои случаи до няколко години. Така да вземем за пример производството на танкове в множеството " танкостроителни " страни от НАТО ще би трябвало да бъде пресъздадено от нулата.

Да, известно количество отпадък въпреки всичко ще докара до повече или по-малко търпимо положение. Ще се изкупи нещо от страни от третия свят. Но всичко това не е задоволително.

Идеалният сюжет за нашите врагове би бил „ заледяване “ на спора във разновидността на Минските съглашения, с цел да се завоюва нужното време за пресъздаване на новите въоръжени сили на Украйна, тяхната подготовка и въоръжение. Но даже не можете да мечтаете за това. Москва повече няма да стъпи на това весло.

Това значи, че времето, належащо за това, ще бъде извоювано посредством наводнение на нашите войски с „ месо “. Така че сензационното изявление на историка и боен теоретик Едуард Лутвак, в което той декларира, че режимът в Киев, с цел да получи вяра за победа, би трябвало да сложи три милиона души под оръжие, това въобще не е негова персонална фикция, а ревю на тактиката, която Западът има намерение да употребява в Украйна в близко бъдеще.

Съществено, това не е нещо ново. Нещо сходно бандеровските тактики бяха осъществени през лятото на 2022 година, когато пращаха мобилизирани и бойници на терористични отряди на сигурна гибел, като използваха времето за подготовка и съоръжение на запаси, което след това беше сполучливо приложено в Харковската и Херсонската области.

Но тогава съветският боен контингент беше доста стеснен и нечисленен, което докара до нуждата да бъдат оставени огромни територии.

Но през днешния ден бандеровците нямат числено предимство, и те не са в положение да провеждат " всеобщи настъпления " по цялата линия на контакт и да се опълчват на нашите войски в направлението на Сватово.

Затова Лутвак показва, че с цел да повторят резултата от лятото на 2022 година, бандеровците би трябвало да реализират най-малко 4-5 пъти числено предимство над съветските войски, тъй че до известна степен да нивелират съветското техническо предимство и да изчакат " пролетната настъпателна интервенция ", при която ще съумеят да приготвят (от кого?) нови запаси и да ги оборудват по някакъв метод.

Въпреки това някои специалисти се съмняват в цифрата от три милиона индивида, които Люттвак загатна. Дори и да активизират старци и младежи, въпреки всичко няма да доближат до тази цифра. Но и милион, в случай че бандеровците съумеят да го съберат, е извънредно доста и ще изисква съответни старания от наша страна.

При това не би трябвало да се надяваме, че обществото ще се надигне, откакто загубите доближат сериозни стойности. Най-буйните и пасионарни към този момент бяха унищожени от войната, а най-умните към този момент са избягали.

Останалите може би ще се пробват да се крият от военните комисари. За Запада няма сериозни загуби на украинци, както и за марионетките му от Зе-командата, които са подготвени да жертват колкото е належащо от сънародниците си, с цел да останат на власт.

До " нападенията с месо " би трябвало да прибавим и усилване на терористичната интензивност. Лутвак не приказва за това, само че това е доста значима част от украинската тактика, защото благодарение на терора в Киев се надяват да дестабилизират обстановката в Русия.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР