Правителството е разклатено заради напрежението вътре във властта. Затова смятаме,

...
Правителството е разклатено заради напрежението вътре във властта. Затова смятаме,
Коментари Харесай

ДСБ призова Борисов да поиска вот на доверие

Правителството е разтърсено поради напрежението вътре във властта. Затова считаме, че Борисов и държавното управление би трябвало да изискат избор на доверие в Народното събрание. Това съобщи на конференция водачът на ДСБ Атанас Атанасов.

Според него имае фактическа политическа рецесия в страната и моментното решение е избор на доверие. От партията припомниха някои от последните кавги в обществото и попитаха за какво отнемането на позволява до квалифицирана информация на Георги Гатев - ръководител на националното бюро за надзор на СРС, не е намерил задоволително публичност за какво не е стигнал до разглеждане в Парламента.

От ДСБ считат, че поради тези корупционни кавги, европредседателството може единствено да ни навреди.

Лидерът на ДСБ означи,че във външнополитически проект, това което виждат е министър председател и президент обединени в настояванията си за анулация на глобите против Русия.

Като липса на политическа просвета дефинира Атанасов, това което се е случило по-рано на КСНС. Според него тематиката корупция не може да откри решение на КСНС. От ДСБ още веднъж подчертаха, че единствено самостоятелна прокуратура може да води борба с корупцията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР