Правителство с третия мандат без политически лица, с участие на

...
Правителство с третия мандат без политически лица, с участие на
Коментари Харесай

ИБГНИ ще направи всичко възможно, за да има правителство

Правителство с третия мандат без политически лица, с присъединяване на служебни министри, основано при транспарантни договаряния и гласност, с ясни задания и мандат до пролетта. Това съгласно ръководителя на парламентарната група на " Изправи се.БГ! Ние идваме! " Мая Манолова е решението, за което тя ще работи без значение на кого ще бъде връчен третия мандат за сформиране на кабинет. 

По думите й опитите за държавно управление от третия мандат би трябвало да се поучат от грешките при първия - его, липса на разговор и съглашение и други " Независимо от това на коя политическа мощ ще бъде връчен третия мандат, ние ще поставим всички старания той да бъде осъществен ", сподели ръководителят на групата на " Изправи се.БГ! Ние идваме! ". 
 Скандал сред Движение за права и свободи и Румен Радев. Президентът пита коя е родината на Карадайъ (ВИДЕО) Скандал сред Движение за права и свободи и Румен Радев. Президентът пита коя е родината на Карадайъ (ВИДЕО)
Остра замяна на реплики сред ръководителят на Мустафа Карадайъ и президента Румен Радев по време на консултациите при президента...

Според Мая Манолова има три огромни риска, които евентуално ще се трансфорат в огромни рецесии - мигрантската рецесия, новата вълна на ковид и повишението на цените, при които тя слага и пожарите в Родопите. " Ние считаме, че не би трябвало цената на политическата безнаказаност и дебелоглав да се заплащат от елементарните жители ", сподели още ръководителят на парламентарната група на " Изправи се.БГ! Ние идваме! ", като описа по какъв начин договарянията за първия мандат не са дали резултат, въпреки и да са създали всичко допустимо. Според нея не е почтено в този момент да се търсят политически дивиденти и да се вкарва страната в предизборна акция.

Мая Манолова вижда три решения на проблемите - актуализацията на бюджета, която групировката ще подкрепи; дейности от институциите за секване на натиска по границата от мигрантска рецесия, както и устойчиво държавно управление до идната пролет, което " да даде успокоение на българските жители и да е на основата на служебните министри ".

Според президента Румен Радев когато се приказва за разговор, компромис и консенсус, няма дребни и огромни парламентарни групи, а групи с ясни цивилен позиции. Той попита дали може да се откри консенсус за държавно управление и каква съгласно тях е формулата това да се случи.
 Демократична България изиска при Радев държавно управление за зимата (ВИДЕО) " Демократична България " изиска при Радев държавно управление за зимата (ВИДЕО)
Започна вторият кръг от консултациите при президента Румен Радев за връчването на проучвателния мандат. Първи за през днешния ден при него се явиха...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР