Правилната грижа за кожата е изключително важна. Редовното почистване и

...
Правилната грижа за кожата е изключително важна. Редовното почистване и
Коментари Харесай

Цял живот почти всички жени правят тази грешка след баня

Правилната грижа за кожата е извънредно значима. Редовното разчистване и хидратиране са единствено някои от методите, по който би трябвало да се грижите.

Но в случай че имате други проблеми с кожата, ежедневните ритуали могат да унищожат Вашата кожа, без да сте наясно с тяхното въздействие.
Взимането на душ има огромно въздействие върху кожата, започвайки от времето, което прекарвате под душа чак до метода, по който миете тялото.

И това е забавно: Млада жена вика 11 дни от ковчега си преди да почине поради ужасяваща здравна неточност
Затова е от огромно значение да намерите вярната рутина, която подхожда на Вашата кожа.
Знаете ли, че това, което вършиме на кожата след баня е също толкоз значимо, може би по-важно, в сравнение с самото къпане? Единствената неточност, която по-голямата част от дамите вършат след баня е несъразмерното очакване да нанесат овлажняващ крем или пък въобще не го втриват. Всъщност, след баня порите се уголемяват заради парата и топлината в банята.

" Изключително значимо е, тази вода да запазите в тялото, с нанасяне на овлажняващ крем в границите на 3 минути след излизането от банята ", споделя кожния лекар Синтия Байли.

Чакането по-дълго от 3 минути, с цел да нанесете овлажняващ крем след баня ще докара до загуба на влажността на кожата. Ето за какво, постоянно дръжте шишенце с овлажняващ крем във вашата баня и нанесете в границите на една минута след къпане, с цел да имате здрава и хидратирана кожа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР