Прави впечатление, че кандидат—шефът за БФС изглежда все по-кльощав и

...
Прави впечатление, че кандидат—шефът за БФС изглежда все по-кльощав и
Коментари Харесай

Веганът Бербатов се съсухри

Прави усещане, че кандидат—шефът за БФС наподобява все по-кльощав и съсъхнал в последно време. Хора от близкото му обграждане издават, че откогато станал веган, не стопира да слабее. Според мълвата Бербо се е стопил до 70 кг, което не е по никакъв начин обикновено поради растежа му от 190 см. Казано с други думи – Бербо е замязял на жив скелет.

 

Лицето му става все по-изпито и това няма по какъв начин да не остане неусетно. Запознати издават, че 42-годиншият благоевградчанин решил да стане веган откакто постави завършек на футболната си кариера.

 

В началото на пандемията опозиционерът на Боби Михайлов се зарибил по книга на тема здравословно хранене и от този момент е изхвърлил от менюто си всички артикули с скотски генезис. Отделно от това се е увлякъл и по йогата.

 

По всичко проличава, че режимът му и напрежението към войната за БФС, са трансформирали фрапантно типа му. Във футболните среди към този момент вървят майтапи, че Бербата постепенно, само че очевидно върви по стъпките на популярния певец Дони, който в последните години се докара до кожа и кости от веганство и йога.

Инфо: Уикенд

Тагове: Димитър Бербатов Бербо БФС веган Боби Михайлов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР