Прашант Капур, който предсказа войните в Украйна и Израел, предвижда

...
Прашант Капур, който предсказа войните в Украйна и Израел, предвижда
Коментари Харесай

Индийски астролог: Терористичен акт в САЩ след 24 октомври

Прашант Капур, който предсказа войните в Украйна и Израел, планува и скорошна подмяна на Байдън с Камала Харис

Индийският джьотиш астролог Прашант Капур предвижда в най-новото си видео голям терористичен акт в Съединени американски щати, който ще наподобява доста на офанзивата против кулите близнаци на 11 септември 2001 година. Според него, той ще е обвързван със настоящия спор сред Израел и терористичната организация „ Хамас “. Г-н Капур споделя, че идната офанзива се приготвя отдавна и е въпрос на дни да се случи.

Джьотиш (от санскрит - астрология) е най-древната форма на астрологично знание и в действителност съставлява обичайна индийска астрология, наричана още ведическа. Тя се дели на три елементи, като тази, която се занимава с прогнозирането на политическите събития по света и в настрана взета страна, се назовава самхита (от хинди - заедност).

В хороскопа на Съединени американски щати Капур вижда още загадъчна болест и някои неточности на администрацията по отношение на двете войни, в които Америка подкрепя с оръжия другите страни в споровете. Според него, това ще са непреодолими неточности.



Специално за войната в Газа, индийският астролог споделя, че въпреки на пръв взор всички по инерция да си мислят, че тя е инспирирана по някакъв метод от Съединени американски щати, чисто астрологично там се вижда дългата ръка на Китай. „ А какъв интерес има Китай от сходна война не е мъчно сами да се досетим “, декларира той.

Във видеото можете да видите със надписи на български език по-голямата част от прогнозата.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР