Прада разбира не само от мода, но и знае кои

...
Прада разбира не само от мода, но и знае кои
Коментари Харесай

„Прада” ще създава скафандри за миния на Луната


" Прада " схваща освен от мода, само че и знае кои материи са най-подходящи… даже за галактическа задача. Неслучайно италианската фешън къща е определена да взе участие в създаването на скафандрите за лунната задача на НАСА " Артемис 3 " ( " Артемида 3 " ), планувана за 2025 година, по информация на Българска телеграфна агенция.

" Прада " ще помогне на американската компания " Аксиом спейс " - един от водачите в региона на галактическия туризъм и технологии - в направа на костюми за астронавтите, търсейки новаторски решения във връзка с материалите и дизайна, които могат да обезпечат отбрана и да отговорят на провокациите на неповторима среда.

" Ноу-хауто на " Прада " в региона на суровините, производството и дизайна ще ни разреши да използван новаторски технологии, с цел да подсигуряваме комфорта на астронавтите на лунната повърхнина, като се вземат поради и тези човешки фактори - толкоз нужни, само че и до момента изчезнали при галактическите костюми ", сподели Майкъл Суфредини, основен изпълнителен шеф на " Аксиом спейс ", представен от АНСА.

Италианската марка от дълго време има афинитет към спътника на Земята. Припомняме прословутите чанти във форма на лунен сърп, които са толкоз комфортни и известни.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от MYBESTBRANDS (@mybestbrands)

Мисията на НАСА " Артемида 3 " ще бъде първата, чийто екипаж е планувано да кацне на лунната повърхнина за първи път след " Аполо 17 " през 1972 година Предвижда се в екипажа от четири души да има и една жена .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР