Познаваме Дакота Джонсън от ролята и на Анастейша Стийл в

...
Познаваме Дакота Джонсън от ролята и на Анастейша Стийл в
Коментари Харесай

Как Бандерас промени живота на Дакота Джонсън

Познаваме Дакота Джонсън от ролята и на Анастейша Стийл в " 50 нюанса сиво ". А по-малко прочут факт е, че актрисата е щерка на друга звезда от Холивуд - Мелъни Грифит . И този факт е задоволителен, с цел да заключим, че е имала забавен живот.

На трети ноември се раздадоха годишните Hollywood Film Awards. Антонио Бандерас получи следващата премия за сбирката си, която обаче се оказа малко по-специална. Причината - бе връчена от доведената му щерка Дакота Джонсънс.

Майката на актрисата Мелъни Грифит бе омъжена за Бандерас цели 20 години, преди да се разделят дефинитивно през 2015 година И цялото това значимо време от живота си, обвързвано с израстването и образуването като персона, Джонсън свързва точно със звездата от " Десперадо " .
 Снимка 451328

Преди да му връчи статуетката, актрисата изрази по прочувствен метод благодарността си за всичко, което й е дал.
 Антонио Бандерас, Мелани Грифит и какво показа артистът за някогашната си жена
Обича ли към момента Антонио Бандерас Мелани Грифит

Актьорът приказва за някогашната си жена

" Когато бях на шест години, майка ми се омъжи за мъж, к ойто внесе невероятна светлина и донесе със себе си цялостен нов свят на креативност и просвета. Даде ни и моята страхотна сестра Стела, несъмнено ", сподели Джонсън.
 Снимка 451330

Актрисата дефинира Бандерас като витален и занимателен. Именно той й е дал едни от най-важните уроци - за пристрастеността и дисциплината в това, ковто правиш . И по тази причина не е пресилено да каже, че е трансформирал нейния живот, единствено и само към положително.
 Снимка 451329

Антонио и Мелъни съумяват да запазят другарските си връзки даже след развода, което Дакота приема за ужасно. Така и на майка, и на щерка той е един от най-близките другари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР