Позната ситуация, когато сутрин в огледалото виждате подутини и торбички

...
Позната ситуация, когато сутрин в огледалото виждате подутини и торбички
Коментари Харесай

5 начина да се събудите без торбички под очите - ценни съвети

Позната обстановка, когато заран в огледалото виждате подутини и торбички под очите? Ще ви научим постоянно да се събуждате свежи и радостни!

МАСАЖ ОКОЛО ОЧИТЕ

Не подценявайте масажа на лицето заран. Помага за увеличение на притока на кръв и разпространяване на непотребната течност. Всичко, от което се нуждаете, са 10 минути от вашето време и обичания ви крем.

МЕТОД ЗА МАСАЖ:
Как да се отървем от торбичките под очите
Ако заран ставате с торбички под очите, не се тормозете. Това не е болест, а просто сигнал, че сте преуморени. Има „ бърза по...
Прочети повече
С леки натискащи придвижвания изтеглете от вътрешния ъгъл на окото към външния ъгъл под долния клепач и в противоположна посока - над горния. С пръсти, с потупващи (барабанни) придвижвания, масажирайте кожата към очите. С показалеца изгладете челото си – започнете от сред веждите към слепоочията. Измийте се с хладка вода.

ОВЛАЖНЯВАНЕ И ОТНОВО ОВЛАЖНЯВАНЕ

След масажа не забравяйте да овлажните кожата. Лепенките са чудесни за навлажняване на кожата към очите. Докато извършват функционалностите си, можете умерено да вършите останалата част от масажа си. Ако нямате нужните овлажняващи лепенки, можете да употребявате резени прясна краставица.

ПО-МАЛКО ТЕЧНОСТ ПРЕДИ СЪН

Ако обичате да пиете по- малко вода или чай преди лягане, тогава ги зарежете. Излишната течност, изпита преди лягане, ще се прояви заран под формата на отичане и торбички под очите. Затова е по-добре да не ядете и пиете час-два преди лягане.
8 ефикасни метода да премахнете торбичките под очите
Промените в метода на живот са по-дълги, само че по-ефективни. Тук ще споделим някои рекомендации от специалистите на Американската академия по оф...
Прочети повече
ЧАЙ ВМЕСТО КАФЕ

Опитайте се да намалите приема на кафе през целия ден, най-добре го заменете с билков или зелен чай. Освен това зеления чай оказва помощ за унищожаване на непотребната течност и не е толкоз нездравословен за сърдечно-съдовата система. Но бъдете деликатни, не злоупотребявайте с билковите чайове, в противоположен случай, дружно с непотребната течност, те ще стартират да отмиват и потребни субстанции в организма.

ЗДРАВ СЪН

Най-баналният съвет, само че за сметка на това е най-ефективният. Ако тялото ви не почива изцяло, тогава не може да се приказва за здравословна форма на тирада. Не можете да „ натрупате “ сила, в случай че нямате добър сън. Не може да не си доспивате постоянно и това да не се отрази на лицето. Опитайте се да си лягате рано и не използвайте никакви джаджи преди лягане, тогава няма да имате торбички под очите и ще изглеждате млади и здрави по-дълго.

Как се справяте с подпухналостта на лицето си? Споделете в мненията!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР