Позната съседка на пенсионна възраст скри дафинов лист в спалнята

...
Позната съседка на пенсионна възраст скри дафинов лист в спалнята
Коментари Харесай

Възрастна жена скри дафинов лист в спалнята и започна да забелязва неочаквани промени в живота си

Позната съседка на пенсионна възраст скри дафинов лист в спалнята и стартира да вижда непредвидени промени. Само 1 лист и животът ще се промени необратимо!  “ тя показа мъдростта си с мен. След 2 седмици разбрах, че този съвет работи на 100%! Днес ще ви кажа къде да криете дафинов лист , тъй че животът да се промени към по-добро. Хармонията във всички сфери е обезпечена!

ДАФИНОВ ЛИСТ В АПАРТАМЕНТА – Лавърът е окултно дърво, обвързвано с антична Гърция и господ Аполон, знак на мъжката хубост. Дафиновата клонка, както и лавровият венец, се смята за знак на популярност, победа и мир.

От незапомнени времена хората са отглеждали лавр и са го употребявали в разнообразни сфери на живота си. Най-разпространената измежду които е варенето (като подправка). Малцина обаче знаят, че листата на вечнозеленото средиземноморско дърво могат да се употребяват освен за готвене.

Дафиновият лист има доста вълшебен свойства и едно от тях е да привлича пари . Ако след думите: „  Лавър, донеси шанс и благополучие в къщата ми! “ » завържете 5 части с червен конец и прикрепете над вратата на входа, обектите на желанието ще долетят, с цел да се възхищават и, евентуално, ще се задържат дълго време. По-добре е да извършите това на новолуние.

За да се умножават парите, на местата, където живеят, би трябвало да се слагат вълшебен магнити – лаврови листа, натрити с етерично портокалово масло. Магнитите не би трябвало да се местят, приказват или демонстрират на други.

Също по този начин благодарение на дафинов лист можете да прогоните бедността . За да извършите това, 4 дафинови листа би трябвало да бъдат сложени на кръст под килима на входа. В същото време би трябвало да се каже: „ Дафиновият лист пази парите, прогонва бедността . Веднага щом листата се разпаднат, просто ги сменете с нови. Толкова е просто и ефектно!

Друг амулет под формата на дафинов лист извършва креативните стремежи и ще бъде най-надежден за хората на изкуството. Дафиновият лист оказва помощ да се отбрани къщата от недобри погледи. Лавровите листа под килима в коридора не пускат кавги и нежелани посетители в къщата.

И, несъмнено, този тип амулет укрепва браковете . Съсед споделя, че в случай че поставите дафинов лист под матрака в спалнята, тогава никой от съпрузите в никакъв случай няма да намерения за измяна. Също по този начин, няколко лаврови листа, сложени под възглавницата, ще върнат съня към естественото, ще вдъхновят приятни нощни сънища.

Можете също по този начин да окачите дребна връзка дафинови листа във всяка стая. Това ще помогне за разчистване на къщата от отрицателна сила и кавги. Езотериците поучават младоженците да сложат дафинов лист в обувките си в навечерието на сватбената гала. Това ще направи фамилния живот дълъг и доста благополучен!

Предлагам също да разберете какво ще се случи, в случай че запалите дафинов лист по залез слънце . Това е освен фалшификация, само че и ароматизатор и даже успокоително!

Както можете да видите, дафинов лист в апартамент е наложителен. Онези, които към този момент са се пробвали като магьосници, споделят, че лавърът работи безотказно!

Казват, че в случай че си пожелаете нещо и го напишете на дафинов лист и по-късно го изгорите, тогава желанието сигурно ще се сбъдне. За да извършите това, несъмнено би трябвало да си визиите, че желанието към този момент се е сбъднало, а не да седите в очакване на знамение!

Знаете ли за този вид полезни свойства на дафиновия лист.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР