Познат крипто анализатор, известен в социалните мрежи като CrediBull Crypto,

...
Познат крипто анализатор, известен в социалните мрежи като CrediBull Crypto,
Коментари Харесай

Прогноза за цените на Етериум и XRP

Познат крипто анализатор, прочут в обществените мрежи като " CrediBull Crypto ", неотдавна показа оптимистични прогнози за Етериум и XRP.

Потвърждавайки по-ранната си прогноза за растеж на цената на XRP, анализаторът твърди, че цифровият актив е позициониран по този начин, че да надмине Биткойн и Етериум в упования бичи цикъл през 2024 година

В неотдавнашна актуализация CrediBull Crypto предложи прозрения за идната криптовалута , подготвена за забележителен растеж, след неотдавнашното повишаване на Биткойн над $73,000. Посочвайки Етериум като идващия евентуален първенец, анализаторът посочи необятно публикуваното очакване в крипто общността цената на ETH да се стабилизира в диапазона от $3,600 до $3,700.

Изразявайки убеденост в бъдещата ценова траектория на Етериум, CrediBull Crypto предложи евентуален скок от над 25% преди някакво видимо възобновяване, подсилен от последните ценови трендове, показващи бичи подтик. Подчертавайки мощните фундаменти на Етериум и неотдавнашните позитивни ценови резултати, анализаторът акцентира очевидната решителност на криптовалутата да доближи нови исторически върхове.

Освен това CrediBull Crypto удостовери бичата си позиция във връзка с XRP в обособена обява, потвърждавайки по-ранната си прогноза, направена през февруари 2024 година, по отношение на капацитета на XRP да надмине Биткойн с 200%.

Анализаторът твърди, че актуалните механически индикатори подхождат на бичата му прогноза, което е сигнал за евентуално удостоверение на предходната му прогноза. С възобновения си оптимизъм CrediBull Crypto в този момент предвижда 250% облага за XRP по отношение на Биткойн, като надлежно укрепва своите XRP притежания.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР