Позицията директор на Дирекция Приходи от местни данъци и такси“

...
Коментари Харесай

Кой ще спечели конкурса за директор на Дирекция „Приходи от местни данъци и такси“ в Община Плевен?

Позицията шеф на Дирекция „ Приходи от локални налози и такси “ в Община Плевен е овакантена. По този причина сега тече избор на нов началник на административната единица в локалната администрация. 

Новият шеф на Дирекция „ Приходи от локални налози и такси “ в Община Плевен ще бъде определен посредством конкурс . Запознати настояват, че се е очаквало претендентите за поста да бъдат сред четири и пет. 

В последна сметка в борбата за директорския пост са се присъединили двама души – Огнян Иванов и Мадлена Инджиян . Самият конкурс се е провел във вторник – 9 януари, тази седмица. Кандидатите са попълвали тест. 

Така се обрисува сериозен конфликт на хрумвания и потенциал сред двамата претенденти. Решението кой от тях ще заема поста ще бъде взето от специфична комисия и се чака с необикновен интерес от жителите на град Плевен

Запознати настояват, че по-големи шансове да заема директорския пост на Дирекция „ Приходи от локални налози и такси “ има Огнян Иванов , който е дълготраен чиновник в структурата. Дали той ще бъде новият началник следва да разберем, когато бъдат оповестени публично резултатите от извършения тази седмица конкурс. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР