Позитано 20 избухна с неподписано от Изпълнителното бюро на Корнелия

...
Позитано 20 избухна с неподписано от Изпълнителното бюро на Корнелия
Коментари Харесай

Корнелия не спи: Настоява Радев да спре да се меси в БСП

" Позитано " 20 избухна с неподписано от Изпълнителното бюро на Корнелия Нинова медийно писмо против президента Румен Радев, за следващ път. В случая мотив за недоволството на Нинова и придворните й стана изявление на служебната министърка на спорта и член на Българска социалистическа партия Весела Лечева (бивш лидер на левицата за парламентарни избори - б.р.) за това, че дейностите на тясното управление на партията в действителност издействали петото й място на последния избор.



" Уважаеми господин президент, за следващ път Ваш длъжностен министър си разрешава да разяснява обществено вътрешнопартийни въпроси на Българска социалистическа партия. Нещо повече, да изопачава обстоятелства, касаещи парламентарната група на Българска социалистическа партия и решения, взети от груповите органи на партията и от общото заседание на народните представители.

Г-жа Весела Лечева е назначена от Вас за министър в персонално качество. Тя не съставлява Българска социалистическа партия в служебното държавно управление.  Започва да става процедура членове на Вашия кабинет жестоко да се намесват в партийните ни работи.

Вече Ви писахме по този мотив, само че неналичието на реакция и продължаващите изказвания ни карат да мислим, че всичко това се случва под Ваше давление ", недоволстват хората на Нинова (ако не е писала тя персонално текста на писмото - б.р.). 

Според тях служебното държавно управление излизало отвън пълномощията си, погазвало  правилото за разделяне на управляващите и това трябвало да спре.

Иначе Лечева тази заран насочи покана към някогашните министър председател и вицепремиер Кирил Петков и Асен Василев персонално да се запознаели с противозаконните, по думите й, контракти на предшественика й и сегашен народен представител от Политическа партия Радостин Василев, с който е във война от ден 1. 
ТЕМА преди 2 часа 802 преди 3 часа 554 преди 4 часа 2681
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР