Поздравленията към принц Хари и съпругата му Меган за раждането

...
Поздравленията към принц Хари и съпругата му Меган за раждането
Коментари Харесай

Видни личности поздравяват принц Хари и съпругата му за първородното им дете

Поздравленията към принц Хари и брачната половинка му Меган за раждането на тяхното първо отроче не секват, съобщи Асошиейтед прес.

Бащата на Меган - Томас Маркъл, който е много отчужден от щерка си, сподели пред в. "Сън ", че се надява, че "бебето ще служи на короната и на народа на Англия с чест и достолепие ".

В последно време Томас Маркъл подлагаше на критика Меган, което обтегна връзките посред им. Той даже не участва на сватбата ѝ с Хари поради здравословни проблеми.

Поздравления още през вчерашния ден прати английският министър председател Тереза Мей. Първият министър на Шотландия Никола Стърджън последва образеца ѝ. Поздравления пристигнаха от Кентърбърийския архиепископ Джъстин Уелби, от чичото на Хари - принц Андрю, от водача на Лейбъристката партия Джереми Корбин. Всички те пожелават на момченцето на Меган и Хари и на неговите родители всичко най-хубаво.

Премиерите на Нова Зеландия и на Австралия и семейство Обама също приветстваха раждането на сина на принц Хари и на брачната половинка му Меган.

Новозеландската премиерка Джасинда Ардърн изрази вяра, че в скоро време разрасналото се младо семейство ще пристигна в Нова Зеландия. Тя пожела на младите родители и на момченцето им всичко най-хубаво и сподели, че раждането на дете е необикновено трогателен интервал от живота.

Миналата година Ардърн стана втората премиерка в модерната история, родила по време на мандата си. Дъщеричката ѝ Нийв е на 10 месеца.

Премиерът на Австралия Скот Морисън сподели, че раждането на дете, било то кралско, или с елементарен генезис, е приказен миг за всяко семейство.

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама също поздрави младите родители. В Туитър тя написа: "Поздравления Меган и Хари! Барак и аз сме толкоз разчувствани поради вас ". Тя добави, че дружно с Барак Обама горят от неспокойствие да видят бебето.

На вратата на Бъкингамския замък беше закачено и публично известие за раждането. В него се споделя, че кралица Елизабет Втора приветства раждането на сина на Хари и на Меган Меган, който е неин осми правнук.

Момченцето на Хари и Меган към момента си няма име. То няма и автоматизирано да получи купата принц, а ще би трябвало прабаба му да реши дали да го удостои с нея. Титлата принц се пада автоматизирано на първородното дете на престолонаследника, т.е. на принц Уилям и на неговия наследник принц Джордж, които са надлежно първи наследник и първи наследник на сина на престолонаследника принц Чарлз. Кралицата обаче удостои с купите принцеса и принц и сестрата и брата на принц Джордж - Шарлот и Луи, напомня в. "Фигаро ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР