ПОЗДРАВЛЕНИЯ за министър Надежда Йорданова.Днес БОЕЦ заедно с нашите приятели

...
ПОЗДРАВЛЕНИЯ за министър Надежда Йорданова.Днес БОЕЦ заедно с нашите приятели
Коментари Харесай

БОЕЦ: Поздравления за министър Йорданова. Днес видяхме знак за промяна!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ за министър Надежда Йорданова.

Днес БОЕЦ дружно с нашите другари от Граждански площад организирахме митинг пред Висш съдебен съвет за премахване на Гешев!

По време на съвещанието Надежда Йорданова слезе при бойците и жителите и получи сигнала на БОЕЦ за абсурда #ГешевКилърГейт и директното присъединяване и роля на Гешев и прокуратурата във банкрута на КТБ!

За разлика от Гешев, който обкръжен от защитата си се опита да ни предизвика и се наложи бързо и плахо да се скрие в постройката на Висш съдебен съвет. Не ми доближи секунда, с цел да стигна до него на ръка разстояние преди да го скрият мутрите му и да ме отхвърлен. Следващият път, бойците в никакъв случай не се отхвърляме.

Помня и по какъв начин някогашният министър на правораздаването, недоразумението Барни Кирилов бършейки си сополите се криеше зад щитовете на жандармерията от "поздравленията " на жителите.

Днес видяхме знак за смяна.

Действащ министър на правораздаването внесе искане за премахване на Гешев и слезе при жителите, с цел да ни чуе и получи нашият документ. Ние тази борба няма да спрем, само че ни трябват резултати. Преди месец БОЕЦ внесохме сигнал до Парламента за противоконституционни дейности на болшинството във Висш съдебен съвет с искане за незабавна процедура за премахване на парламентарно определените членове. Което ще докара и до разформироване на цялото Висш съдебен съвет и старт на процедура по желание на нов състав. Сега наред е Парламента, само че там не виждаме нищо. И това е проблем. Вече е пролет, а смяната продължава да спи зимен сън. Ще се наложи да я пробуждаме.

Още един път - поздравления за Надежда Йорданова и всички жители и бойци, които през днешния ден излязохме за следващ път пред Висш съдебен съвет и продължаваме борбата за правдивост и правосъдна промяна! ГЕШЕВ ВЪН!

Скоро още веднъж ще сме пред Висш съдебен съвет и освен там. Следете страницата на БОЕЦ и очаквайте идващите ни дейности и разкрития.

БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР