Поздрав за постигнатото на местните избори отправи в словото си

...
Поздрав за постигнатото на местните избори отправи в словото си
Коментари Харесай

Ахмед Доган отправи годишното си обръщение пред елита на ДПС

Поздрав за постигнатото на локалните избори насочи в словото си пред елита на Движение за права и свободи почетният ръководител на придвижването Ахмед Доган. В него той обърна особено внимание на прехода. Смята, че тази година е необикновен маркер в политическо ни битие, тъй като бележи един цикъл в развиването на страната и на Движението: 30 години Преход - 30 години Движение за права и свободи.

Ахмед Доган споделя още, че няма еднопосочен отговор на въпроса какво ни е дал преходът. Смята, че една от аргументите е неналичието на визия. Казва, че преходът ни е дал опция за демократични промени, само че и технология на промените.

Според Доган това е станало поради блян към властта, която се била трансформирала в самоцел от партиите. В тази връзка почетният ръководител на Движение за права и свободи твърди, че в случай че волята им за власт надделее над личната им сигурност, то предварителни парламентарни избори са вероятни.

Доган счита още, че политическата нужда от рестартиране на политическия модел се осъзнава, само че се отсрочва във времето и дефинира гражданското общество като решителен фактор за рестарта.
Целият текст на обръщението на Ахмед Доган може да видите в атачмънта. Обръщение на Ахмед Доган doc, 56 KB
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР