Позата, в която седите говори много за вашия характер Вашето лице,

...
Позата, в която седите говори много за вашия характер
Вашето лице,
Коментари Харесай

Позата, в която седите говори много за вашия характер

Позата, в която седите приказва доста за вашия темперамент

Вашето лице, ръце и пози, които заемате, до момента в който стоите или седите, могат да опишат повече за вас, в сравнение с бихте могли да си визиите.

Коя поза е най-удобната за вас?

А. Нежност
Вие сте едно от тези девойки, които са задоволително уверени и по тази причина си разрешават да играят намерено. В една връзка ви харесва правилото “студено -горещо ”, което несъмнено поддържа тонуса на вашия сътрудник. Вие сте наясно със личната си прелест. Но в душата си сте нежни и любящи. Този, който пробие външната ви ризница, ще бъде доста сюрпризиран, от красивото сърце, което се крие под нея!

Б. Чистота и Любов
Гледате света с ярки очила. А може би това е специфичност на очите ви? Там, където другите не виждат нищо, вие не губите хубостта от погледа си. Вие сте доста положителен човек и за всеки неуспех ще намерите окуражаващ мотив. На хората към вас (и изключително тези, които са доста скъпи за вас), просто давате безконечен поток от добрина, схващане и състрадание. Но вие очаквате същото в подмяна. Не е чудно, че е мъчно да не се влюбиш в подобен хубав човек!

В. Сексуалност
Харесва ви да сте мечтани. Да, като цяло вие сами излъчвате обръщение за съблазън 24 часа в денонощието. Понякога наподобява, че се събуждате към този момент с външния тип и хубостта на кралица. В връзките с хората, в любовта, непрестанно играете като актриса, изпълнявайки всяка роля със пристрастеност.

Г. Неподправен сексапил
Когато влезете в стаята, усмивката ви безусловно я осветява. Хората обичат да бъдат покрай вас, тъй като считат, че сте толкоз красиви от вътрешната страна, колкото и извън. Цялата обич, която получавате от другите, се удвоява и отвръщате с още повече! Душата и сърцето ви са необятно отворени, което, несъмнено, най-после ще ви нарани. Но в случай че към този момент имате връзка, можете да бъдете сигурни, че обичате и сте обичани. А, в случай че не, тогава всичко ще се промени доста скоро.

Д. Подкрепа и добрина
Когато хората мечтаят за идеална връзка, те си показват човек като вас. Стабилност, надеждност и успокоение са вашите съществени козове. Невъзможно е да не обичате, тъй като самата ви аура излъчва обич. Човешкото сърце за вас е същинско светилище, тъй че се страхувате да не нараните някого (не единствено ваши близки). В предишното и вас са ви наранявали, само че все пак в никакъв случай няма да се откажете от искреността и честността.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР