Появиха се зловещи подробности за фаталния инцидент, разиграл се късно

...
Появиха се зловещи подробности за фаталния инцидент, разиграл се късно
Коментари Харесай

Зловещо! Телефонът на Спиридон не спирал да звъни, докато граничен кратер вадил трупа му от морето до Моста в Бургас

Появиха се злокобни детайлности за съдбовния случай, разиграл се късно нощес на Моста в Бургас. Около 21 часа стана ясно, че мъртвец на мъж плува в морето. Оказа се, че починалият в началото е направил опит да се обеси от Моста, примката обаче се е скъсала, той паднал в морето и се удавил.

Загиналият е 75-годишният грък Спиридон от град Аскри - малко градче на няколко километра от столицата Атина.

Появиха се обаче злокобни детайлности за случая. Днес стана ясно, че трупът му е видян от младо момиче и момче, които се разхождали по това време в Морската градина.

Тялото на 75-годишен мъж бе извадено с граничен кратер. Докато траела акцията от раницата на Спиридон, която той оставил на моста, не спирало да се носи музика. Тя идвала от телефона му, който не спирал да звъни.





Какви са претекстовете на 75-годишния грък да предприеме съдбовното деяние към момента не е ясно. Не се знае и кой толкоз напористо му е звънял във съдбовната нощ.

Късно нощес тялото бе откарано с кола за спешна помощ за аутопсия в УМБАЛ-Бургас.

Междувременно стана ясно, че Спиридон Христоу, е имал къща в бургаското село Маринка, където живеел непрекъснато. Преди време той пристигнал в България и се открил в селото, дружно с жена, с която живеел на фамилни начала. Той обаче имал съществени проблеми вкъщи. Преди към година си тръгнал за Гърция, а дамата останала тук. Вероятно са имали проблеми между тях, тъй като той дълго време не идвал в Маринка. Скоро обаче се завърнал, като постоянно бил забелязван отвън дома си, прецизира пък burgasinfo.com.


Снимки: Флагман.бг и burgasinfo.com
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР