Появиха се нови факти около двойното убийство в столицата. След

...
Появиха се нови факти около двойното убийство в столицата. След
Коментари Харесай

Таксиджията, возил убиеца от „Надежда“, направи нови скандални разкрития за последните мигове живот на малката Никол

Появиха се нови обстоятелства към двойното ликвидиране в столицата. След като е умъртвил приятелката си и минути преди да простреля детето си, 26-годишният Викторио Александров отвлича такси. По-рано през днешния ден водачът, който пътувал цялостен час под опасност за личния си живот и возил килъра от „ Надежда “, направи разкрития за случилото се.

``
реклама

Сега той даде нови детайлности за последните минути живот дребната Никол, която 26-годишният Викторио Александров умъртвил. 

Вчера към 19 часа хваща такси от „ Хаджи Димитър “ – кварталът, където живее татко му. Бил с детето, въоръжен. Зад кормилото е този водач – Петьо Павлов.
 



„ Усетих удар по тила и зареди револвера. Вика, в случай че искаш да живееш, слушай какво ти споделям...  Карай ме, вика, на най-високия мост, да скочим от моста, да се самоубием ”, описа водачът, представен от bTV.

Викторио обаче в последна сметка дефинира нов маршрут – в региона на Долни Богров. Отнема телефоните на водача.

„ Нормално момче, доста крепко. Аз не желая да навредим на детето – това от самото начало говореше и го гушкаше. Повтаряше - " Тате, доста те обича! ". Детето плачеше истерично ”, спомня си таксиметровият водач. 

„ Разказа, че жена му е умъртвила другото им дете и той желае да се самоубие, не може да преживее загубата, че тя е живяла в лудница. Колко е истина, не мога да кажа. Това ми сподели. Стана ми съзнателно, че съм можел да спася детето, само че не съм знаел предисторията. Да съм знаел да взема аз детето, той да се самоубива ”, добави водачът.

Дъщеричката на Викторио и Дарина става на година предходната седмица, няколко дни преди да загуби живота си.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР