Появата на всяко новородено е празник за нас, щастливи сме

...
Появата на всяко новородено е празник за нас, щастливи сме
Коментари Харесай

Малката Янси Лин в ,Мама и Аз` спечели сърцата на лекари и акушерки

„ Появата на всяко новородено е празник за нас, щастливи сме с всичките ни бебета, родени от откриването на най-новата в страната клиника за майчино и детско здраве до момента. Радваме се, че родителите на Янси Лин избраха да се доверят на нас в един от най-важните моменти от живота си. “

Това споделят от екипа на,Мама и Аз` в Плевен, където на 24 август в 21,00 ч. на бял свят се появи дребното момиченце. То е с съвършените ограничения за девойка – растеж 49 см. и тегло 3230 година, и е първо дете в фамилията на щастливите родители Ли Саса и Чи Джие. Още с появяването си на бял свят дребната завоюва сърцата на лекари и акушерки в болничното заведение. Раждането е водено от доцент Йордан Попов – шеф на клиниката по акушерство и гинекология, акушер-гинекологът доктор Мажед Алкара взаимно с неонатологичен и анестезиологичен екип.



„ Живеем в България от дълго време. С родителите ми пристигнахме в страната преди към 18 години, а в Плевен сме от повече от 15. Харесваме България, усещаме я като своя, а Плевен - като собствен дом. Когато със брачна половинка ми разбрахме за идната поява на нашето момиченце, нито за момент не сме се колебали в избора на болница. Бях чела за,Мама и Аз`, в един от дните на отворените порти дойдохме, с цел да се срещнем с изискванията - чисто, красиво, уютно. Знам, че сега това е най-хубавата болница за майки и бебета в страната. Екипът е умел, учтив и доста деликатен, тук е и нашият лекар - доктор Алкара. Невероятен човек и доктор, на който имаме цялостно доверие “, споделя щастливата майка Ли Саса.

За нея и брачна половинка ѝ, за цялото семейство дребната Янси Лин е чакано благополучие и искащите да се включат в грижите по развъждането ѝ още занапред са доста. „ Всички ще оказват помощ “, споделя щастливата майка и благодари на хората, създали насладата ѝ допустима.

„ Ис­кам да бла­го­да­ря на всички лекари и аку­шер­ки за гри­жите, ко­ито по­ла­гат за мен и бе­бе­то. Щастлива съм! “.

Два месеца след откриването ѝ, в,Мама и Аз’ към този момент са се родили 70 бебета – 37 са момченцата, а госпожиците – 33.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР