Появата на папагал в сънищата има много и различни тълкувания.

...
Появата на папагал в сънищата има много и различни тълкувания.
Коментари Харесай

Папагал в съня - значение и символика

Появата на папагал в сънищата има доста и разнообразни тълкувания. В днешната публикация ще разгледаме част от тях и ще се опитаме да открием какво символизират.

Често папагалът идва като предизвестие да бъдете нащрек и в подготвеност. Откриват се нови вероятности и благоприятни условия по пътя ви, които ще доведат до персонален напредък. Оглеждайте се за знаци, които да ви покажат пътя. Това може да бъде миг, в който това, което в миналото сте считали за невероятно, в този момент може да стане изцяло допустимо. Мечтите в действителност могат да се осъществен.

Папагал се появява в сънищата също с цел да ви накара да обърнете внимание на това каква настройка имате към вас самите. Може би се отнасяте отрицателно към себе си и подценявате личностните си качества и опциите си.

Спрете, повярвайте в себе си! Положете старания да измененията негативното си самоотношение към позитивно. Не забравяйте, че методът, по който вие самите се възприемате, се отразява на усещането на близките към вас. Ако вие не се почитате, и другите няма да ви почитат.

 Цветовете на папагал в съня имат друго значение

Пъстрите птици са чудесни имитатори на това, което виждат и чуват. Папагал в съня може да е предизвестие, че има хора към вас, които се забавляват, клюкарствайки по ваш адрес и плетат интриги. Бъдете деликатни с тези лицемери, които се показват за ваши другари, а щом се обърнете, ви плюят. Отдалечете се от подобен вид персони.

Често се впускате в помощ на хора, които не биха помогнали на вас. Спрете да се раздавате за такива, които ви употребяват единствено за лична полза. Научете се на самоуважение. Има по-добри неща, които чакат да влязат в живота ви. Настройте се позитивно и опциите ще се открият пред вас.

Папагалът също може да е предизвестие към вас самите. Може би вие също сте склонни да клюкарствате за другите. Ако е по този начин, пробвайте се да измененията това ваше качество. Ако някой ви е доверил своя загадка, не я споделяйте с други.

Друго тълкувание на сънищата с папагал е, че той разкрива опитите ви да криете същинската си същина пред останалите в действителния живот. Представяте се за такива, каквито другите чакат да бъдете. Правите това, което се харесва на тях. Замислете се добре и не забравяйте, че никой не харесва и не почита фалша.

 Клюка

Появата на папагал също може да символизира нещо или някой в живота ви, който ви е противен, нервира ви и даже ви подлудява. Това ви е задушавало до момента. Но ето, че е настъпило времето да се отървете от него. Не позволявайте да ви въздейства. Излезте с другари, направете нещо занимателно, елиминирайте този негатив от живота си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР