Повредите на радиото и спирачките допринесоха за сблъсъка между два

...
Повредите на радиото и спирачките допринесоха за сблъсъка между два
Коментари Харесай

Повредите на спирачките, причинени от вандали, допринесоха за катастрофата в метрото на Ню Йорк, която остави 24 ранени: федерални

Повредите на радиото и спирачките способстваха за конфликта сред два влака номер 1, който остави десетки ранени по-рано този месец, и заплаши сигурността на MTA запис под микроскоп, потвърдиха федералните следователи в четвъртък.

Две основни системи за сигурност, въведени от Столичния транспортен орган за справяне с влакове, претърпели нередовност, не са работили по предопределение в навечерието на злополуката на 4 януари и последвалите дерайлирания, съгласно портрета, нарисуван от National Предварителен отчет на Съвета по сигурност на превоза.

„ Случи се случай, би трябвало да сме сигурни, че няма да се повтори “, сподели Рич Дейви, началник на метрото и автобусните системи на MTA, на конференция в Долен Манхатън малко след публикуването на отчета.

Сцената за злополуката беше сложена на линия №1 в горната част на града №1345, когато варварин мина през няколко от вагоните, издърпвайки въжетата на спешната спирачка, принуждавайки чиновниците на MTA д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР