Повишеният холестерол е един от най-важните фактори за развитието на

...
Повишеният холестерол е един от най-важните фактори за развитието на
Коментари Харесай

Високият холестерол причинява смущения в съня

Повишеният холестерол е един от най-важните фактори за развиването на болести на сърцето и кръвоносните съдове, а някои от признаците му се демонстрират нощем.

 

Някои признаци могат да се появят на доста ранен стадий, т.е. откакто мазнините са почнали да се натрупват в артериите. Според лекарите първите признаци на това положение нормално се появяват през нощта. Избягването на лекуване с висок холестерол е една от главните аргументи за струпване на плаки в артериите. Това е симптом на понижен кръвен поток. Д-р Адам Стейтън споделя, че тогава мускулите и тъканите в тялото нямат задоволително положително кръвоснабдяване, което може да докара до положение, известно като периферна артериална болест.

 

 

 Добави изложение

 

 

„ Това е същият развой, който води до инфаркт или инсулт, само че освен това положение са наранени най-вече артериите на краката и малко по-рядко на ръцете ”, добавя доктор Стейтън. Според клиниката в Кливланд първите признаци на висок холестерол при заболяване на периферните артерии нормално са болежка, конвулсии и дискомфорт в краката. Те нормално се появяват през нощта, нарушавайки съня на човек.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР