Поведението срещу неудобните му медии ескалира, след като досега само

...
Поведението срещу неудобните му медии ескалира, след като досега само
Коментари Харесай

Костадинов се опита да изгони журналистка от пресконференция

Поведението против неуместните му медии ескалира, откакто до момента единствено отхвърляше да дава отговор на въпроси на кореспондент на " Флагман "

Председателят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов анулира конференция в БТА-София поради наличието на кореспонденти на медии, с които той не можел да стои в една зала. Костадинов прикани съответните публицисти да изоставен. След като те не откликнаха, Костадинов изиска, в случай че е допустимо, да се намесят домакините от Българска телеграфна агенция. След като и това не се случи, водачът на „ Възраждане “ анулира конференцията.

След това той изясни, че имал поради медиите „ Медиапул “, „ Дневник “, „ Капитал “ и „ Клуб Зет “. Те били финансирани от „ Америка за България “. По думите на Костадинов това били „ жълто-кафяви отходни канали на американското посолство “.

Всъщност, на събитието имаше единствено кореспондентка на „ Дневник “ , която отхвърли да напусне макар настояванията на лидера на " Възраждане ". 

Днешната акция на Костадин Костадинов с гоненето на публицисти надгражда държанието му в предния парламент. Припомняме, че тогава Костадинов  тъй като той бил обвиняем за клюка. Въпросното дело се води от досегашен общински консултант от ГЕРБ, чийто юрист е заместник-председателят на „ Възраждане “ Петър Петров.

Ето и видеа от анулираната конференция:



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР