Пеевски и Борисов искат да съставят кабинет, където те да

...
Пеевски и Борисов искат да съставят кабинет, където те да
Коментари Харесай

Денков: Пеевски и Борисов искат да съставят кабинет, където те да имат решаващата дума

Пеевски и Борисов желаят да сформират кабинет, където те да имат решаващата дума. Сега имат опция да го създадат. През последните шест избора за три години единствено ПП-ДБ успяхме да съставим сполучливо постоянно държавно управление и то два пъти.  Тези два кабинета бяха сваляни с напъните най към този момент на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, с цел да може Борисов и Пеевски да скрият лъжата, че те са единствените, които могат да ръководят. Това съобщи акад. Николай Денков от ПП-ДБ в първата декларация на обединението в новоизбраното Народно заседание.

“Всяко Народно заседание би трябвало да стартира с вяра че ще бъде определено държавно управление, което ще работи в интерес на жителите и бизнеса. С всеки нови избори тази вяра избледнява ”, счита Денков. “През последните 6 избора за три години единствено ПП-ДБ успяхме да съставим сполучливо постоянно държавно управление и то два пъти. Никоя политическа мощ не пое тази отговорност. Тези два кабинета бяха сваляни с напъните най към този момент на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, за може Борисов и Пеевски да скрият лъжата, че те са единствените, които могат да ръководят. Сега те получиха опция да сформират кабинет, където Пеевски и Борисов да имат решаващата дума ”, счита някогашният министър председател на страната.

Костадинов: Българският народ удари гласовит пестник на своя политически хайлайф 19.06.24 10:13 Антъни Блинкен даде зелена светлина на удари на Украйна по обекти в Крим 19.06.24 10:07 Денков: Пеевски и Борисов желаят да сформират кабинет, където те да имат решаващата дума (ВИДЕО) 19.06.24 10:06 Йордан Цонев: Решаването на рецесията минава през сформиране на устойчиво болшинство 19.06.24 09:51 Ким Чен Ун и Путин – „ другарите по оръжие “ се изправят против Запада (СНИМКИ/ВИДЕО) 19.06.24 09:49

Денков посочи, че изпитват надълбоко почитание към избора на гласоподавателите и ще работят за продобиване на доверието на своите симпатизанти.

Денков бе безапелационен, че ще бъдат проевропейска съпротива и ще наблюдават за всяко подозрение за корупция.

“Ще се борим за закони в помощ на бизнеса, гарантиращи конкурентност, качествено обучение, и промени гарантиращи независимостта на правосъдната власт ”, безапелационен е Денков.

В началото на своето слово той напомни, че за последните три години единствено обединението ПП-ДБ е излъчвала постоянно държавно управление, само че е и било сваляно.

 

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР