Поведението на ДПС за мен е необяснимо. Слагат човека -

...
Поведението на ДПС за мен е необяснимо. Слагат човека -
Коментари Харесай

Кирил Петков: С Пеевски на първия ред ДПС се простреля

" Поведението на Движение за права и свободи за мен е необяснимо. Слагат индивида - знак на корупцията в България, на първия ред в Народното събрание! По този метод те се прострелват всеки ден в крайници! Как приказват за НАТО, за евроатлантически полезности след КТБ, " Магнитски " и " Пандора "? Каква взаимозависимост е това?! ", с тези риторични въпроси съоснователят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков разяснява депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски в предаването " ЕвроДикoff ".

Днес в Народното събрание Движение за права и свободи подкрепи кандидатурата на Никола Минчев за ръководител на Народно събрание. " Ние предлагаме първокласен и некорумпиран човек. Да го поддържа, който желае. Така ще бъде отсега нататък. Ще предлагаме единствено такива хора ", сподели Петков.

Петков и Никола Минчев се сприятелили около акцията за избавяне на къмпинг " Корал ". Минчев се наел да написа pro bono правосъдната тъжба, която избави  къмпинга. Да повдигнат Минчев за началник на Народното събрание Политическа партия решили през вчерашния ден. По-рано през днешния ден Минчев сподели, че не помни по кое време са му предложили. " Ние прилагаме правилото " На 4 очи ". Става дума аз и Асен да утвърждаваме някого. Само в случай че и двамата харесваме някого, тогава го издигаме ", сподели Петков. 

Той и Асен Василев ще предложат Бойко Рашков да остане вътрешен министър. Петков отхвърли, че Корнелия Нинова ще е вътрешен министър, за вицепремиер не стана ясно. Петков още веднъж сподели, че законът за КПКОНПИ би трябвало да се промени и КПКОНПИ би трябвало да има проверяващи функционалности. " Главният прокурор Гешев би трябвало да бъде махнат, това ми споделиха хората по площадите ", съобщи Петков. В момента юристите на Политическа партия ПП мислели по какъв начин да се случи това, тъй като бъдещата коалиция няма конституционно болшинство, с цел да прави огромни промени. Засега считат Инспекторатът на Висш съдебен съвет да ревизира работата на този съвет, който избра преди 2 години Гешев, стана ясно от думите на Петков.

Той обясни още, че считат да създадат мощна осведомителна акция за имунизациите. Да вземат участие най-хубавите онколози, кардиолози, вирусолози, които да обяснят защо става дума. Петков съобщи, че ще създадат семинари с джипитата. И също по този начин счита да се отговори на страховете на антиваксърите, " които не са неприятни хора, само че са уплашени и са имали достъп до неприятна информация ". 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР