Поведението на бразилската звезда Неймар по време на Мондиал 2018

...
Поведението на бразилската звезда Неймар по време на Мондиал 2018
Коментари Харесай

Неймар лежал 14 минути по терените в Русия

 Моуриньо за Неймар: Във всеки тим има симуланти
Поведението на бразилската звезда Неймар по време на Мондиал 2018 в Русия продължава да е обект на интерес на международните медии.

Асът на " селесао " възмущава мнозина с преиграването на обстановките след прикосновение със противници. В Бразилия утвърждават държанието му, стига да носи триумф на тима, както до момента.

Изданието РТС Спортс преброи минутите, които Неймар е прекарал, превивайки се терена от " болежка ". Оказва се, че са съвсем 14, което прави по 3,5 минути на мач. Срещу бразилеца са били осъществени общо 23 нарушавания. Рекордът на Неймар по гърчене е в мача против Мексико - цели 5,30 минути.

Именно след този конфликт се заприказва за симулативната му игра на по-висок звук и мнението си дадоха редица леженди на международния футбол. Сред тях е и някогашният селекционер на България Лотар Матеус. Той счита, че Неймар се излага по този метод, тъй като хората му се смеят. И в действителност обществените мрежи преливат от насмешки по адрес на бразилеца.

" Той е необикновен футболист, един от най-хубавите в света. Но защо му е да преиграма, става на посмешище. В Русия той би трябвало да потвърди претенцията си, че е бъдещето на футбола, тъй като във Франция е елементарно да се завоюва купата ", разяснява рекордьорът по мачове с Бундестима.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР