Повечето връзки може да стигнат до допустим брой скандали и

...
Повечето връзки може да стигнат до допустим брой скандали и
Коментари Харесай

Открийте истинските причини защо той не се извинява след скандал

Повечето връзки може да стигнат до позволен брой кавги и различия. Това се случва,  макар че сътрудниците имат отворена линия на връзка и споделят проблемите си. Въпреки че ежедневното каране със брачна половинка може да е причина за безпокойствие, редки или инцидентни различия са напълно естествени. Независимо от това, в процеса на помиряване единият или двамата сътрудници нормално се извиняват. Това може да бъде подсказка за няколко неща, които се случват сред вас. Особено при мъжа извинението може да бъде признато като симптом на уязвимост. Така че в случай че той изрече тези думи, по-късно може да се почувства слаб и компрометиран. Егото при някои мъже е толкоз огромно, че те с половин уста биха споделили, че не са прави за след скандал. Но не биха изрекли думата „ извинявай “, тъй като това би ги предиздвикало да се почувстват уязвими.

Ето няколко аргументи, които могат да обяснят сходно държание след скандал от страна на вашата половинка:

Той има огромно его, което му пречи да бъде уязвим

Някои хора се двоумят да покажат накърнимост, когато са във връзка. Без значение какъв брой близки сте с колегата си, той може да се тормози да наподобява слаб и уязвим. Това може да се дължи на егото му, а това е нещо, което няма по какъв начин да бъде подценено в множеството случаи. Някои хора се усещат прекомерно горди, с цел да се извинят. Те просто отхвърлят да молят сътрудниците си за амнистия след скандал. Това е тревожна линия на характера, която може да се преглежда като червен байрак в една връзка. Няма нищо неприятно да показвате гордостта си в други моменти и с други хора. Когато обаче сте до половинката си, то място за его тогава няма. Трябва да се погрижите да оставите вашата горделивост настрани, тъй като това може да донесе проблеми.

Предпочита да поправи дейностите си, вместо просто да съжалява

Има хора, които не имат вяра в писането на извинителни писма или да ви кажат какъв брой съжаляват, че са наранили възприятията ви. Може да предпочетат да ви покажат какъв брой се разкайват с дейностите си, с цел да поправят обстановката. Така че би трябвало да му дадете късмет да се извини по метода, по който откри за добре. Тези хора не разчитат на празни приказки. Тук не става въпрос за его, а за желанието на вашата половинка да се поправи с дейности след скандал. Тук той би трябвало да получи вашата поддръжка. Не всеки би се наел с отговорността да отстрани грешката си, като откри вярното решение.

Той избира да ви упрекна за разногласието

Една от аргументите, заради които може да отхвърля да се извини след скандал, може да е, че счита, че не е направил нищо неприятно. Трябва да разберете дали той продължава да ви упреква за разногласието. В случай, че това е ваша неточност, би трябвало общително да приемете провалянето. Но в случай че вашият сътрудник ви упреква за личните си пропуски, може да отхвърля ​​собствената си нелепост.

Трябва да потърсите помощта и поддръжката на околните си в такива случаи. Следващата стъпка е да избягвате да оставате с сътрудник, който избира да ви упреква, вместо да поема отговорност за държанието си. Тук може да приказваме и за липса на вярна оценка на обстановката. Мисленето му дотам е променено в отрицателен проект, че той счита очевидните неточности за верни дейности в обстановката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР