Повечето университети в страната ще започнат втория семестър в електронна

...
Повечето университети в страната ще започнат втория семестър в електронна
Коментари Харесай

Повечето университети у нас започват втория семестър дистанционно

Повечето университети в страната ще стартират втория учебен срок в електронна среда. Това заяви БНР, базирайки се на Националното посланичество на студентските препоръки. Практически занимания се плануват за някои специалности като медицинските науки. Очакванията са присъственото образование във висшите учебни заведения да бъде възобновено през пролетта.

Равносметката в края на зимния учебен срок: бързо адаптиране към онлайн-обучението и сполучлива изпитна сесия. Обобщението е на Даниел Парушев - ръководител на Националното посланичество на студентските препоръки: "Може да кажем, че няма заплаха от нулева образователна година. Навсякъде сесията към този момент поприключва. Онлайн-обучението в действителност се получава, само че не можем да го съпоставим с присъствената форма ".

Затова доминират и настройките за физическо наличие. "От началото на март да се върнем в образователните зали и се надяваме това да бъде в заповедта да може да се върнем в една образователна среда, било то и в хибридна форма, тъй като няма по какъв начин да бъде сменен този персонален контакт ", добави той.

Завръщането в образователните аудитории студентите стимулират по този начин:

"Вече една година отдалечено образование ни пристигна вповече и може би е време всеки да се върне в образователната зала ".

"Прекалената му дълготрайност би могла да докара до съществени последици в естествената ни връзка ".

Други избират онлайн-обучението:

"Позволява доста по-лесно да съчетаеш работата с ученето и да практикуваш специалността или специалността, което сега върша ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР