Повечето тестове за характера на човек ви задават най-различни въпроси,

...
Повечето тестове за характера на човек ви задават най-различни въпроси,
Коментари Харесай

Древен самурайски тест разкрива какъв човек сте по свития юмрук

Повечето проби за характера на човек ви задават най-различни въпроси, с цел да се опитат да предложат някаква що годе реалистична категоризация на това какъв вид сте. Но тези проби лишават много време и не всеки път са изцяло тествани.

От друга страна обаче, изрично може да се доверите на античния самурайски тест Кобуши Шиндан, който преценя хората по много забавен метод - свития пестник.

Кобуши Шиндан, именуван още " разбор на юмрука ", е способ, употребен от античните японски войни, с цел да разчитат персоналните качества на индивида против тях. И по този начин, свийте пестник и да забележим.

Ако палецът ви попада върху показалеца, то вие сте мощен водач който желае да се усеща издирван от другите и е предан на околните си.

Ако палецът попада на междинния пръст, вие сте общителни и благи, само че се притеснявате да пробвате нови неща и ви е мъчно да завръзвате интимни връзки.

Ако пък скриете палеца в другите пръсти, вие сте сензитивен интроверт, който не обича принуждение, само че пък се радва на дълги връзки.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР