Повечето руснаци не осъзнават, че Путин ги завлича в много

...
Повечето руснаци не осъзнават, че Путин ги завлича в много
Коментари Харесай

Руски дипломат: Путин завлича руснаците в много дълбока яма, а те не осъзнават случващото се

Повечето руснаци не осъзнават, че Путин ги завлича в " доста дълбока яма ", споделя някогашен посланик на фона на президентските избори в Русия, съобщи Sky News.
 
Борис Бондарев, който беше в непрекъснатата задача на Русия към офиса на Организация на обединените нации в Женева, сподели, че сходно осъзнаване " към момента не е необятно публикувано измежду популацията ".
 
" Това е казусът ", сподели той пред Sky News, откакто беше запитан какво може да постави завършек на времето на президента на власт. " Ако той загуби тази война, неговото ръководство ще завърши по-рано ", сподели Бондарев, който подаде оставка след нашествието в Украйна в символ на митинг.
 
" Основната опасност може да пристигна както от неговия хайлайф, по този начин и от поддръжката на този хайлайф от елементарните хора. Знанието и усещането на елементарните руснаци е мястото, където тези, които желаят да отстранен Путин - както вътре, по този начин и отвън Русия - би трябвало да съсредоточат напъните си ", добави Бондарев.
 
Коментирайки президентските избори, той сподели, че Путин евентуално ще разгласи болшинство от към 85%. " Въпросът е дали можем да разберем действителните резултати ".
 
" И аз се надявам, че някои специалисти, някои наблюдаващи ще ни оказват помощ да разберем какъв брой същински бюлетини за Путин са пуснати в урните ", сподели още дипломатът.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР