Повечето от мъжете, които са напуснали семейството, са имали всичко

...
Повечето от мъжете, които са напуснали семейството, са имали всичко
Коментари Харесай

Добрите и приветливи жени: защо мъжете не ги харесват и ги напускат

 Повечето от мъжете, които са напуснали фамилията, са имали всичко прелестно в живота си- брачната половинка е готвела чудесно, стараела се е постоянно да наподобява добре, давала му е задоволително топлота и любов … Но по някаква причина той напуснал фамилията по този начин или другояче.

Може би въпросът не е в него, а в самата жена? Нека да забележим за какво мъжете не ценят своите положителни и приветливи дами.

Жените постоянно се пробват да угодят на всички

Когато една жена се пробва непрекъснато да угажда на мъжа, тя му припомня на мама, от която от време на време той желае да избяга при обичаното си момиче. Не му е забавно това. Той към този момент не е дребен. Следователно, няма потребност да се стараете прекомерно. Нека мъжът по-добре да се опита да извърши вашите стремежи, в сравнение с вие да вършиме всичко за него, изтласквайки ползите си на назад във времето.

С положителното бързо се привиква

Ако положителното е прекалено много, тогава и непознатата мусака за мъжа ще наподобява по-вкусна, а непознатата жена ще наподобява по-хубава. Когато дамата е съвършена, брачният партньор ѝ бързо привиква, стартира да я съпоставя с другите и стартира да гледа настрана.

Често дамата, която се пробва да угоди на мъжа си  не вижда, че и тя желае нещо. Страхува се да изрази желанията си, тъй като мъжът й може да я изостави. Поради обстоятелството, че дамата е прекомерно добра, мъжът ще огледа настрана. Изморен е от благополучието и желае да получи някои нови чувства.

Проблемът с персоналното израстване

До жена, у която всичко е съвършено, той няма предпочитание да  преодолява  компликациите, а мъжът не може без това. Ето за какво при такива условия той стартира да търси компликации за себе си и по същата причина си намира държанка.

Недостъпната и взискателна държанка ще го подтиква към непрекъснато самоусъвършенстване, личностно израстване, благосъстояние и разширение на личния небосвод. Идеалната брачна половинка не дава това, тъй като се пробва да поддържа благополучието и реда в дома си. Често това се трансформира в причина мъжът да изостави положителната си и приятна брачна половинка и да отиде при любовницата си.

esotericblog

ТОП-5 на Най-неверните знаци на зодиака: 5. Везни…

 

Някои представители на зодиакалния кръг несъзнателно стават пленници на своите стремежи. Да  запазят верността си им пречи подобен фактор като датата на раждане, която е виновна за характера и особеностите…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР