Повечето нормални хора се отнасят към котките много положително, но

...
Повечето нормални хора се отнасят към котките много положително, но
Коментари Харесай

Мразят котките само хората с лоша карма

 IMG_0432

Повечето естествени хора се отнасят към котките доста позитивно, само че някои изпитват към тях с нищо необяснима неприязън.

Котките ги нервират, нервират ги, пречат им. На пръв взор, какво от това? Е, хората не обичат котки, това си е техен персонален въпрос! Може би е по този начин, само че не напълно: „ Това е мотив да се замислим съществено “!

Домашната котка, дружно с кучето, живее до индивида от незапомнени времена. Но в случай че предназначението на кучето изначално е ясно и разбираемо – лов, защита, с котките всичко е доста по-сложно.

Унищожаването на дребни вредители като плъхове и мишки може да се назова съпътстваща услуга, а основното предопределение на домашната котка изобщо не е в това. Котката има неповторима биоенергийна система.

Тя е в положение тънко да се настройва на околното биополе и даже да резонира с него, като по този метод го поправя, а в случай че е належащо – зарежда, като в изключителни случаи даже изцяло го възвръща.

Историите на притежатели на домашни котки за това по какъв начин след другарство със своя любим им е изчезнало главоболието, нормализирало се е кръвното налягане, не са басни. Всеки здравен проблем в нашето тяло постоянно се демонстрира като нарушение на силата на аурата, котката усеща това и се втурва на помощ.

Но с това гениите на тези космати хубавици не свършват. Котката е в положение да служи като самобитен индикатор за благосъстоянието на индивида. Когато в живота ни всичко е в ред, котката, която живее наоколо е спокойна, тя спи доста, не подценява хигиената си и има добър вкус.

Ако обаче неоснователно стартира да нервничи, не се грижи за себе си, не яде, това значи, че с вас нещо не е наред. Обикновено всички чувствителни котки реагират на кавги в фамилията, а също така те постоянно вземат страната на незаслужено потърпевшия в тези спорове.

Ако, да вземем за пример, незаслужено сте санкционирали детето си, бъдете сигурни, че котката ще иде при него и с мъркане ще се опита да го успокои, да възвърне неговото психическо равновесие.

И в този момент най значимото. Както всяка фина връзка, връзката между  индивида и котката е двупосочна. Котките ни усещат, само че и хората усещат доста добра котките. Ето за какво безразлични към тях хора съвсем не се срещат. Или благосклонност или неприязън.

Със благосклонността всичко е ясно, само че с враждебността … Според наблюдения на експерти, 90 % от закоравелите алкохолици не могат да понасят котки, по-голямата част от дамите, чийто персонален живот не е изключително сполучлив, постоянно и не на място изрично декларират: „ Мразя котки! “, децата, подложени на принуждение в фамилията или в учебното заведение, трансферират обидата си към бездомните или кварталните котки.

Такива образци има задоволително. Може да се каже сигурно, че у човек, чиято карма не е съвършена, котките провокират отрицателни страсти. Такива хора би трябвало съществено да се замислят за това по какъв начин да трансформират живота си, с цел да стане по-лек и по-щастлив.

И по-късно котките няма да провокират у тях нищо друго, с изключение на усмивки.

 


Кого застига съдбовното Кармично наказване?

 

Без значение е от какво или от кой тъкмо сте недоволни – “шеф-идиот ”, държавното управление или президента. Вие сте недоволни от несъвършенството на света. Светът е Божие създание, тъй че не…

Цялата публикация

Благодарността е пряк енергиен канал до Вселената

 

Там, където няма положително, злото стартира да господства. Човек, който не може или не желае да благодари, постоянно се озадачава от въпроса: За какво би трябвало да благодаря? Какво толкоз се…

Цялата публикация

Вижте кои са основните аргументи, заради които нямате толкоз пари, колкото ви се желае

 

А има и хора, които не изпитват финансови проблеми,   имат доста пари и могат да си разрешат всичко, което  желае душата им. Вероятно всеки от нас изпитва естествената потребност…

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР