Повечето жени пропускат една много важна подробност, що се отнася

...
Повечето жени пропускат една много важна подробност, що се отнася
Коментари Харесай

Съблазнете го със стриптийз

Повечето дами пропущат една доста значима детайлност, що се отнася до интимния им живот. Сексът самичък по себе си доставя огромно наслаждение, само че идва миг, в който омръзва.

Затова би било прелестно от време в точния момент да внасяте някакво многообразие в спалнята. Стриптийзът е съвършен метод да побъркате от възбуденост колегата си без доста старания.

Много дами имат предпочитание да се научат да вършат стриптийз, само че споделят, че се тормозят да не се изложат. Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да се успокоите и да разберете, че няма нищо ужасно.

Единственият сложен миг е да изберете уместно деяние, с което да запълните дребните паузи сред свалените облекла. Необходим ви е сюжет. Можете да почерпите ентусиазъм от клипчетата, които обикалят интернет пространството.

Не бива да смятате стриптийза за вулгарен и да мислите, че това не е за вас. Той е доста хубав и възбуждащ танц, който можете доста бързо да научите, като най-важното е да се наслаждавате на танца.

Научете се да танцувате сластно и съблазнително и устройте на колегата си еротично шоу вкъщи. Вероятно след сходна смела постъпка от ваша страна, той също ще намерения по какъв начин да разнообрази вашите взаимоотношения.

Стриптийзът е метод да доставите наслаждение освен на обичания си, само че и на самите себе си. Еротичният танц ще ви разреши да опознаете опциите на своето тяло, да подобрите координацията си, да се избавите от комплексите за вашата фигура, да свалите няколко кг (за 30 минути танцуване изгаряте 160 калории).

Основната неточност, която вършат множеството дами и с това скапват усещането от танца е, че се тормозят за фигурата си, до момента в който вършат стриптийз. Не забравяйте – за вашия сътрудник вие сте най-хубавата! В минутите на пристрастеност мъжът не обръща внимание на целулита или на пухкавото ви коремче.

За да извършите първокласно шоу, не е задоволително да изрепетирате пред огледалото няколко еротични пози. Все отново стриптийзът не е единствено поза, а е танц, при който всички придвижвания би трябвало да са деликатно отработени. Начинаещите е най-добре да заучават не обособените придвижвания, а няколко свързани между тях комбинации. Цялото тяло би трябвало да привикне към танца, да го схване.

Важна за еротичния танц е и мимиката. Ще изглеждате смешно и неуместно, в случай че, до момента в който поклащате съблазнително бедра, на лицето ви се е изписала напрегната физиономия, все едно сте на изпит. Трябва да сте усмихната и кокетна, да съблазнявате с взор.

Друг значим аспект на стриптийза е неговата дълготрайност – той не би трябвало да е по-дълъг от 3-4 минути. По-голяма дълготрайност от това единствено ще умори колегата ви и даже може да го накара да се усеща неудобно.

Що се отнася до облеклото, напълно не е наложително за вашето еротично осъществяване да си купувате необикновено сексапилно долни дрехи или вечерна рокля. Можете да започнете облечени в нормалните си облекла, даже и с дънки и тениска. Важното е не в какво сте облечени, а по какъв начин ще танцувате. В края на краищата, вие ще останете без облекла.

Трябва да внимавате и с токовете на обувките. В началото, до момента в който репетирате вашия танц, е най-добре да сте боси. Разбира се, чорапи, полупрозрачно долни дрехи и обувки на висок ток ще придадат на вашия танц повече еротика, само че въпреки всичко, в случай че не се чувствате удобно в такова облекло, можете да извършите отлично еротично шоу и без него.

Един от най-лесните разновидности на стриптийза е танцът на коляното на колегата. По време на танца мъжът е седнал на стол, а вие се събличате, танцувайки пред него или сядайки на коляното му. Важно изискване при този танц е сътрудникът ви единствено да гледа без да ви допира с ръце.

Много значима за стриптийза е подобаваща конюнктура. Можете да започнете с сантиментална вечеря. За разпределяне преди танца може да изпиете чаша вино, само че не трябва да прекалявате с алкохола, с цел да не се трансформира еротичният ви танц в акробатичен номер, завършващ с травми.

Трябва да се събличате постепенно, да галите нежно гърдите си, бедрата, дупето – мъжете доста се възбуждат от докосваща се жена, написа zaneya.bg. Докато стоите на коленете на колегата си, можете да вършиме всичко, което ви харесва: да се докосвате до него, да се огъвате, да галите косата му, да му шепнете в ухото, до момента в който милвате гърдите си.

Не е наложително да стоите с лице към колегата си. Възбуждащо за него ще е, в случай че сте седнали на коленете му с тил, огъвате се и вършиме придвижвания, все едно се любите. Движенията ви би трябвало да са плавни и свободни. Навярно в края на подобен танц няма да ви се наложи да събличате и облеклата на колегата си – той ще го направи с нечуван възторг и самичък!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР