Повечето жени нямат търпение да се отърват от сутиена щом

...
Повечето жени нямат търпение да се отърват от сутиена щом
Коментари Харесай

Вреден ли е сутиенът? Как да се предпазим от опасностите

Повечето дами нямат самообладание да се отърват от сутиена щом се приберат вкъщи и гледат въобще да не го поставят, когато има комфортен миг. Несъмнено сутиенът прави женския контур по-завършен. Той прави дребните гърди да наподобяват по-големи, а огромните - по-стегнати. Но дано забележим дали си заслужава поговорката "Трай бабо за красота ".
Според експерти връзката сред сутиена и рака на гърдата е явна. Всички дами, които носят сутиен рискуват да се разболеят от него 12 пъти повече.
Сутиенът стяга подмишечните ямки, в които са съсредоточени доста лимфни възли и кръвоносни съдове.
Мамолозите поучават дамите да носят стегнат сутиен и да се ориентират към модели, които нямат банел. В краен случай той може да се отстрани от всеки сутиен или пък просто да си купите бюстие.
Стегнатото долни дрехи лимитира придвижванията, което в допълнение пречи на лимфния поток. Важно е то да бъде комфортно и качествено, с цел да имате здрави гърди.
Много е значимо да определите размера, а също и да бъде от памучна материя. Изкуствените сутиени предизвикат щедро изпотяване и задържат потта, което не разрешава на кожата ви да диша.
За тези дами, които спят със сутиен: Не го правете! Вероятно на сутринта изпитвате болежка в гърдите или ребрата - това не ви ли приказва нещо? Гърдите ви няма да увиснат през нощта - не се тормозете!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР