Повечето известни лица от шоубизнеса имат по няколко брака зад

...
Повечето известни лица от шоубизнеса имат по няколко брака зад
Коментари Харесай

Признанията на 7 известни мъже, които решиха да нямат деца

Повечето известни лица от шоубизнеса имат по няколко брака зад тила си и огромни фамилии с доста наследниц и. Много звезди са имали компликации да родят свои биологични деца и са се решили да осиновят , с цел да не се лишават от щастието да станат родители.

Има обаче и такива, които изрично са взели решението да нямат деца или считат, че това не е техен приоритет . Причините за това са разнообразни, само че най-често са свързани с фокус върху кариерата и осъзнаването, че нямат време и сила да се посветят напълно на своите деца.

Истината е, че дамите са по-често атакувани с въпросите „ Защо нямаш деца? “ и „ Кога най-накрая ще го направиш, няма време? “. И въпреки всичко има и известни мъже, които притеглят вниманието с обстоятелството, че нямат деца. И евентуално в никакъв случай няма да имат.

Докато артисти като Робърт де Ниро и Ал Пачино станаха татковци на към 80-годишна възраст, други техни сътрудници очевидно не виждат бащинството в своето бъдеще. Ето кои са те и по какъв начин изясняват нежеланието си да стават родители:
 Защо тези известни мъже взеха решение да нямат деца?  Защо тези известни мъже взеха решение да нямат деца?  Защо тези известни мъже взеха решение да нямат деца?  Защо тези известни мъже взеха решение да нямат деца?
 edna Edna.bg

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР