Повечето хора ще се сблъскат с поне няколко големи разходи

...
Повечето хора ще се сблъскат с поне няколко големи разходи
Коментари Харесай

Ето колко $25 000 биха спечелили в 5-годишен CD

Повечето хора ще се сблъскат с най-малко няколко огромни разноски в разнообразни моменти от живота си — и нормално е рационално да се подготвите за тези разноски, като спестявате време да ги покрие.

Например, когато желаете да си купите кола, да извършите първична вноска за дом или да отидете на отмора, може да се наложи да спестите, с цел да го извършите. И това може да бъде предизвикателство в днешната инфлационна среда. В края на краищата, в случай че не съумеете да спечелите възвръщаемост, равна или по-голяма от настоящата инфлация от 3,1%, вашите пари ще изгубят покупателна дарба.

Но това не би трябвало да е по този начин. Високият % на инфлация накара Федералния запас да увеличи целевата си рента по федералните фондове - повишавайки възвръщаемостта на депозитните сметки в процеса. Един от най-хубавите способи да се възползвате от надминаващата инфлацията възвръщаемост е с 5-годишен документ за депозит (CD). Тези сметки оферират завладяващи APY и ви разрешават да заключите мощна възстановява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР