Повечето хора лъжат. Някои го правят с користни цели, за

...
Повечето хора лъжат. Някои го правят с користни цели, за
Коментари Харесай

По този начин можете всеки път да познаете дали някой ви лъже

Повечето хора лъжат. Някои го вършат с користни цели, с цел да получат облаги, с цел да скрият неприятните си каузи. Други изричат неистини, с цел да предпазят околните си от вреди, с цел да спестят паниките им. Лъжите не всеки път са отрицателни. Понякога са нужда, която избавя връзките и връзките сред хората във всичките им форми.

Каквато и неистина да сте чули без значение дали е изречена с положително желание или не, може да ви се прииска да узнаете истината. Ето няколко трика, с които да съумеете да разберете дали индивидът против вас ви споделя истината или не.

Помолете го да опише историята в обратна посока

Когато нещо се е случило тъкмо по този начин, както събеседникът ви го споделя, а не го измисля и украсява, той е наясно с последователността на събитията. Затова не би било проблем за него да опише историята в обратна посока. По това ще си проличи дали лъже или не.
 Голямата неточност, която всички вършат при охлаждането на домовете си Голямата неточност, която всички вършат при охлаждането на домовете си
Идеалната температура за сън е сред 16 и 18 градуса по Целзий. Когато външната температура стане по-висока от 20 градуса, може да е до...

Използвайте детайла на изненадата

Ако смятате, че индивидът против вас ви лъже или не споделя цялата истина, изненадайте го с непредвидени въпроси. Попитайте нещо съответно, което смятате, че ще ви даде тенденция дали ви лъже или не. Ако го хванете в капан, реакцията му ще ви подскаже.

Уверете се дали историята е ясна

Когато човек лъже, нормално детайлностите в историята куцат, в случай че ги е премислил поредно. Обърнете внимание точно на дребните детайлности. Слушайте интензивно и се пробвайте да хванете несъответствия. Наблегнете точно на тях, когато задавате уточняващи въпроси. Историята издиша, в случай че детайлностите са прекомерно малко или са объркващи.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР