Повече подробности за акцията се очакват скоро от страна на

...
Повече подробности за акцията се очакват скоро от страна на
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: ГДБОП и ДАНС работят повече от месец с европрокуратурата за акцията в ТЕЦ-овете

Повече детайлности за акцията се чакат скоро от страна на европейската институция, сподели служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев

" Повече от месец Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) и Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) работят с Европейската прокуратура по отношение на акцията, която през днешния ден се осъществя на територията на България ", заяви пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той добави, че Министерство на вътрешните работи е работило по случая под надзора, управлението и с напътствията на Европейската прокуратура, и е свършило точно работата си. „ Удовлетворен съм от равнището на взаимоотношение “, добави Демерджиев, като уточни, че повече детайлности за акцията се чакат скоро от страна на европейската институция.

Междувременно инспекцията в Топлоелектрическа централа “Бобов дол ” продължава и в този миг.

Министърът уточни още, че в околните дни чака да се завърши съглашение сред Министерство на вътрешните работи и Европейската прокуратура, което да урегулира още по-добре връзките сред двете институции.

Иван Демерджиев разяснява тематиката преди да влезе на среща с министъра на защитата Димитър Стоянов, с който ще обсъдят ограничения за защита на границата ни по отношение на мигрантския напън.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР