Повече от две години след като се разрази скандала с

...
Повече от две години след като се разрази скандала с
Коментари Харесай

4 холивудски драми, които осъждат мъжката арогантност

Повече от две години откакто се развихри абсурда с, някогашният магнат е зад решетките, а Холивуд е захласнат от филми, които – пряко или косвено – изследват неговото " завещание " и придвижването, което то разпали. 

Но най-завладяващите нови планове идват точно от режисьори дами – някои одобрени имена в киноиндустрията, както и други с режисьорски дебюти на огромен екран. За нас филмите в дребната ни, само че мощна сбирка са наложителни през тази година, тъй като отразяват злоупотребите с власт, заровените контузии и продължаващата битка за тъждество.

" Асистентката "

Нарастващо чувство на безпокойствие надвисва още с първия пълнометражен филм на Кити Грийн – " Асистентката ". Той споделя за един ден от живота на младата Джейн (), работеща във кино компания в. Току-що приключила университет, тя се стреми да стане продуцент, а в това време безмълвно се преценява с тираничния си началник, неназован кино магнат.

Докато Джейн прави кафе, поръчва обяд, сменя хартията в принтера и дава отговор на телефона, стартира да осъзнава какво се случва с всяка млада жена, дръзнала да търси работа в компанията. Когато асистентката търси помощ от " Човешки запаси ", оттова я поучават да мълчи – напомняне, че освен хората, само че и корпорациите са тези, които разрешават тормозът на работното място да процъфтява. 



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР