Повече от 500 участници в несанкционираните протестни акции в различни

...
Повече от 500 участници в несанкционираните протестни акции в различни
Коментари Харесай

Арестуваха повече от 500 протестиращи в Беларус

Повече от 500 участници в несанкционираните протестни акции в разнообразни райони на Беларус са били арестувани от органите на реда. До правосъдното съвещание под стража остават 434 от тях, съобщи за „ Спутник Беларус ” прессекретарят на Министерството на вътрешните работи Олга Чемоданова.
Основната маса протестиращи са били студенти и пенсионери. Вчера вечерта са видяни групови шествия по централните улици на Минск от нападателно настроени жители. Заради нарушавания на законодателството за всеобщите мероприятия в Беларус са арестувани повече от 500 души, сподели тя.
 Тихановская разгласи старт на националната стачка в Беларус Тихановская разгласи старт на " националната стачка " в Беларус
Бившият претендент за президент на Беларус и опозиционен водач Светлана Тихановская, разяснявайки насилственото разпространяване на протестир...
На 26 октомври през нощта изтече срокът на ултиматума, насочен от някогашния претендент за президент на страната Светлана Тихановская. Очакваше се, че по-късно ще стартират стачки на служащите в промишлените колоси, които обаче продължиха своята работа.
 
Всичко за обстановката в Беларус следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР