Повече от 50 процента от служителите в общинската администрация в

...
Повече от 50 процента от служителите в общинската администрация в
Коментари Харесай

В Троян Covid заболeваемостта вече е 1730 на 100 000 души

Повече от 50 % от чиновниците в общинската администрация в Троян, интензивно контактуващи с жители, са заболели или карантинирани, а заболeваемостта в района към този момент е 1730 на 100 000.

Във фейсбук страницата си кметът на Троян Донка Михайлова твърди, че макар сериозните усложнения в активността на администрацията, нито един жител няма да бъде лишен от нужната му услуга и няма да се допусне Общината да ограничи активността си.

На съвещание на Общинския спешен щаб през днешния ден е регистрирано, че заболеваемостта в общината е повишена от 889 болни на 100 хиляди население за 10 януари до 1730 на 100 хиляди население и е най-висока в област Ловеч.

Все още е невисок броят на заболелите деца и възпитаници - заболели са четирима възпитаници, карантинирани са две паралелки, при 75 общо диагностицирани с ковид в региона и 14 карантинирани паралелки.

В двете лечебни заведения в града има достатъчно свободни кревати за болни с Covid.

Щабът предлага ограничение до най-малко на всички всеобщи мероприятия на закрито. Остават затворени пенсионерските клубове и клубът на инвалида. Ще бъде засилен контролът за съблюдаване на противоепидемичните ограничения.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР