Повече от 40 години след нейните емблематични реклами за ,

...
Повече от 40 години след нейните емблематични реклами за ,
Коментари Харесай

Брук Шийлдс: Това е моето 56-годишно тяло

Повече от 40 години след нейните емблематични реклами за, Брук Шийлдс влезе в нов чифт дънки и се осмели да приказва намерено за тялото си в пролетната акция на Jordache, снимана от известния фотограф Кас Бърд. В извънредно изявление за изданието “People” Шийлдс описа за популярното си партньорство с марката и за какво това бележи покъртителен миг в нейната кариера.

На нежната възраст от 15 години Брук Шийлдс стартира да си партнира с марката Calvin Klein. Факт, който през 80-те накара света да гледа заобича дънките.

Brook Shields for Calvin Klein
— Velarise Perks-Smit (@Velarise)
„ Сега го правя оценка доста повече. За мен е огромна чест да бъда на тази възраст и да бъда показана.Значението е доста по-голямо. Има знание, което идва с възрастта, и това се усеща по-малко като работа и повече като привилегия “ – размишлява Шийлдс.

Актрисата споделя, че е била откровена с екипа на Jordache по отношение на позицията си за ретуширането, като отбелязва, че за нея е от основно значение фотосите да са достоверни.

„ Беше значимо да видите, че това е моето 56-годишно тяло и митинга ми против ретуширането “, споделя Шийлдс за фотосите, стилизирани от Дебора Уотсън. „ Винаги си споделям: „ По-добре бъди почтен.Това и направихме. “

В акцията Шийлдс облича многообразие от присъщите стилове на Jordache, в това число такива по тялото, свободни и прави кройки.

„ Развълнувани сме да работим с Брук Шийлдс “, сподели в изказване президентът на Jordache Лиз Берлингер. „ Подобно на Jordache, тя е емблематична в модата. Наблюдавахме я по какъв начин израства от младо момиче в невероятна жена, майка и бизнесмен – през всичко това тя остава достоверна и ентусиазъм за дамите по света. “

За актрисата, модел и деятел, партньорството с марката е толкоз естествено освен поради носенето на самите облеклата, само че също по този начин тъй като е и в сходство с посланията за възрастта и позитивния взор към тялото, които тя продължава да пази посредством работата си с неотдавна учредената си общественост под надпис „ Началото е в този момент “.

„ Jordache е въплъщение на разбиването на бариери “, споделя Шийлдс. „ Те честват концепцията да бъдат секси и смели и постоянно са включвали мощни, работливи, амбициозни дами в акциите си. Никога не е ставало дума единствено за модели. Аз постоянно съм оценявала това – сходна акция слага фокуса върху женската мощ. “

Част от увереността на Шийлдс идва от упоритата работа, която е положила в интерес на тялото си, като усъвършенства рутината си, с цел да се усеща по-добре.

В скорошно изявление за “Vogue” помъдрялата Шийлдс разяснява: „ Ако рекламата ми за Calvin Klein е направила нещо позитивно преди време, то е да покаже подводните камъни в промишлеността. Аз подходих доста наивно. Смятах се за по-умна, в сравнение с бях в реалност. Но все пак се гордея с акцията, която след това се трансформира в голям триумф. Тогава се зададе звук, който продължи с десетилетия, а Келвин Клайн отвори духа от бутилката за нещо ново в модата. "

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР