Повече от 35 000 спортни комплекта и маратонки, тениски, блузи,

...
Повече от 35 000 спортни комплекта и маратонки, тениски, блузи,
Коментари Харесай

Повече от 35 000 стоки с фалшифицирани световноизвестни марки задържаха на ГКПП Лесово

Повече от 35 000 спортни комплекта и маратонки, тениски, блузи, панталони и други текстилни произведения, носещи фалшифицирани обозначения на световноизвестни марки, са задържали митничари на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " за един месец, оповестиха от митницата в Бургас.

Между арестуваните маркови дрехи са и детски спортни екипи, имитиращи екипите на футболните грандове " Барселона ", " Реал Мадрид ", " Ювентус ", " Челси ", " Борусия Дортмунд " и " ПСЖ ", както и екипи с надписи на футболните звезди Роналдо и Меси.

Стоките с фалшифицирани марки са открити при 10 инспекции на влизащи в страната от Турция товарни камиони и коли и са предопределени за разнообразни европейски страни. В множеството случаи контрабандните артикули са били укрити измежду други декларирани текстилни произведения.

Всички артикули, нарушаващи права на интелектуалната благосъстоятелност, са арестувани в осъществяване на Закона за марките и географските означения. Предприети са дейности за известяван на правопритежателите на съответните търговски марки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР