Повече от 1100 притежавани от компанията бензиностанции Aral в Германия

...
Повече от 1100 притежавани от компанията бензиностанции Aral в Германия
Коментари Харесай

Aral спасява храна от изхвърляне с чанти с изненади

Повече от 1100 притежавани от компанията бензиностанции Aral в Германия към този момент вземат участие в самодейността " Too Good To Go ". От началото на плана през август 2022 година един милион „ изненадващи “ торбички с непотребна храна я избавят от приключване на периода на валидност посредством разпродажби с отстъпка. Потребителите могат да купуват такава храна в приложението Too Good To Go и по-късно да я вземат от бензиностанции Aral.

„ Постоянно получаваме доста позитивни мнения и мнения “ - изяснява Ахим Боте, основен изпълнителен шеф на Aral AG - „ Оценките на клиентите са приблизително 4,6 от 5 вероятни звезди, което сигурно се дължи на качеството на нашата гама. Чантите са доста известни и нормално се разпродават бързо; имаме % на продажби от съвсем 70 %. “

Използвайки платформата Too Good To Go, заведения за хранене, кафенета, пекарни, супермаркети, столове, хотели и бензиностанции дават остатъчна храна с отстъпка. Aral предлага непродадена храна от магазините PetitBistros и Rewe To Go посредством приложението в чанта изненада на цена от 3,50 евро - цялостна с три пъти цената на стоките. Клиентите могат да резервират чантите авансово посредством приложението в границите на избран интервал от време, да ги платят и най-после да ги вземат от бензиностанцията.

Точното наличие на чантата остава изненада, до момента в който не бъде взета - според от това какво остава в края на деня. Това могат да бъдат да вземем за пример печива и солени или сладки закуски от бистрото, които към този момент не могат да се продават на идващия ден. Продукти от магазина като суши или салати също могат да попаднат в чантата за изненада.

След като изтеглят безплатното приложение, потребителите избират най-близката бензиностанция Aral, употребявайки своето местонахождение, и заплащат за непокътнатата чанта изненада, употребявайки своя смарт телефон. С цифровото доказателство за покупка можете да ги вземете от съответната бензиностанция в границите на уговореното време за приемане.

" Приложението Too Good To Go е превъзходен метод да използваме непотребната храна на нашите бензиностанции. Ще се радваме да продължим този сполучлив план " - акцентира изпълнителният шеф Ахим Боте - „ Too Good To Go “ е част от дейностите на Aral за резистентност. То предизвиква разширението на ултрабързата мрежа за зареждане, като способстват за понижаване на отпадъците и пластмасовите боклуци със системата за многократна приложимост Recup и Rebowl и ползва ограничения за възстановяване на енергийната успеваемост и понижаване на потреблението на вода в бензиностанциите. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР