Повече от 1000 ученици от 19 населени места и 31

...
Повече от 1000 ученици от 19 населени места и 31
Коментари Харесай

"Заедно в час" организира благотворително събитие "Предизвикай се с кауза"



Повече от 1000 възпитаници от 19 обитаеми места и 31 учебни заведения ще се включат в тренировки с ултрамаратонеца Красимир Георгиев и Фондация " Заедно в час ", с цел да развият скъпи умения, физическа интензивност и да поддържат първото издание на благотворителното събитие " Предизвикай се с идея ". То ще се организира на 30 май на разнообразни места в България и чужбина. " Много ни изненада това, че имаше огромен интерес, въобще не беше мъчно да ги организираме. Ние всяка седмица в продължение на 6 седмици им изпращаме видео с извършения, което учениците вършат всеки ден от дадената седмица най-малко за 5 минути. При тях предизвикването е да бъдат непрекъснати, с цел да могат да видят напредъка си в края на всяка седмица ", сподели за БНР Ния Янакиева уредник на предизвикването с идея от " Заедно в час ".
По думите на ултрамаратонеца Красимир Георгиев задачата на плана " Предизвикай се с идея " е да бъдат уверени повече деца, че могат да се оправят с физическите извършения:

" Няма значение дали можеш да правиш една лицева опора или един клек, ти ще успееш, откакто си порядъчен ", добави той в предаването " Преди всички ".

На уеб страницата на " Заедно в час " можете да намерите повече информация.

" Всяка регистрация включва билет подаяние, което подкрепя нашата работа, нашата идея е обезпечаването на еднакъв достъп до качествено обучение за всяко дете в България . Всички доходи от това събитие ще бъдат вложени в работата ни ", акцентира Ния Янакиева.

" Предизвикай се с идея “ е метод да подкрепиш работата на Фондация „ Заедно в час “ и дружно да покажем, че образованието е полезност за цялото ни общество. 100 страхотни награди чакат всички, които се записват за благотворителното събитие “Предизвикай се с идея ” на “Заедно в час ” тази пролет. Сред тях има ваучери за завършения и фитнес интензивности, спортни продукти, вдъхновяващи книги.
Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР