Повече от 100 полета бяха отменени в Хонконг тази сутрин

...
Повече от 100 полета бяха отменени в Хонконг тази сутрин
Коментари Харесай

Стачка блокира работата на летището в Хонконг

Повече от 100 полета бяха анулирани в Хонконг тази заран откакто протестиращите против законопроекта за екстрадиция в страни без особено съглашение започнаха всеобща обща стачка.
Най-малко 105 полета бяха посочени като анулирани на уеб страницата за заминаващи на летището, съобщи БГНЕС. Говорител на летището не уточни причина за отмените на полети, само че сподели, че пасажерите би трябвало да ревизират дали полетът им отпътува.
" Летищната администрация поучава пасажерите да ревизират на уеб страниците на своите самолетни компании най-новата информация за полета и да потеглят към летището единствено когато са доказани местата им и времето за полет ", се споделя в изказването на летището.
Междувременно пропекинският водач на Хонконг упрекна протестиращите за народна власт в опити да " унищожат " финансовия хъб.
" Видяхме какво става. Вече е ясно, че хората съзнателно оферират да се възвърне остарелият статут на Хонконг, това е революция…Смея да настоявам, че се пробват да срутен Хонконг, изцяло да унищожат прелестния живот на повече от седем милиона души ", съобщи Кари Лам, представена от Агенция Франс Прес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР